❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hangi renk kaldınız bende çok sessiz diye ondan aldımm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Milletin ulaştı bizim hala gümrükte böyle şansın içine ben diğeri de yarın Tr girecek umarım denk düşürmezler :D
hocam inanılmaz sessiz fakat öyle membran gibi değil. tuşa basarken sanki kuma elinizi bastırıyormuşsunuz gibi oluyor.

swtich kalitesi iyide plastik kalitesi rezalet
hocam plastik kalitesi de fena değil hafif pürüzlü bir şekilde karbon havası yaratmaya çalışmışlar iyi hissettiriyor

Hocam hangi modeli aldınız ve neden onu tercih ettiniz söyler misiniz
ISO-UK / Purple White / Epomaker Wisteria Switch (Tactile)

Hocam süreç nasıl geçti 152 sayfa olmuş tek tek okuyamam :D gümrükte falan sıkıntı çıktımı ek vergi vb klavye ciddi 32 dolaramı geliyopr
Bildiğin hb'den alır gibi idi süreç :D Tek sorun 10 günden uzun sürüyor.

Azoth ile kıyasladım.
Switch sesi çok tok geldi.
Daktilo gibi yazıyorum :D.

WhatsApp Image 2025-06-27 at 17.37.59 (1).webp
WhatsApp Image 2025-06-27 at 17.37.59.webp
WhatsApp Image 2025-06-27 at 17.38.00.webp

ISO-UK / Purple White / Epomaker Wisteria Switch (Tactile)

Bildiğin hb'den alır gibi idi süreç :D Tek sorun 10 günden uzun sürüyor.

Azoth ile kıyasladım.
Switch sesi çok tok geldi.
Daktilo gibi yazıyorum :D.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Blue swich kadar sesli değildir , tatlış bir tokluk hissiyatı oluyor bu klavyelerde.

beyler bunun yazılımı için uygun led animasyon eklentisi falan var mı?

Klavye elime ulaştı sea salt silent almıştım. Switch çok sessiz ve harbiden deniz tuzunu andırıyor ses ne alaka bilmiyorum. Bir sıkıntısı yok.satmak için almıştım ama nasıl buna kıyıp satıcam bilmiyorum. kalitesi falan inanılmaz.
Ben de aynı switch den aldım,youtube videosunda biraz tok bir ses vardı reelde bayağı sessiz mi.

Ben de aynı switch den aldım,youtube videosunda biraz tok bir ses vardı reelde bayağı sessiz mi.
bayağı sessiz. Ses duyulmayacak kadar neredeyse. Ama ufaktan böyle bir hışırtı sesi geliyor. Şahsen benim baya hoşuma gitti ama zevk meselesi. Rahatsız da edebilir yani

m tuşunu tamir etmeyi başardım malum kargonun gelişinden dolayı dağılma oldu kayan foam dan dolayı m nin bulunduğu kısmı kapatmış düzeltmeyle çözdüm

bayağı sessiz. Ses duyulmayacak kadar neredeyse. Ama ufaktan böyle bir hışırtı sesi geliyor. Şahsen benim baya hoşuma gitti ama zevk meselesi. Rahatsız da edebilir yani
dışarıda kullanılabilir mi? hani kütüphanede kullanmam tabi de genel olarak rahatsız etmez dimi çevredekinleri o niyetle aldım ben

mesela derste bununla not alsam millet rahatsız olur mu? yellow switch vardı onu derste kullanamıyordum gürültülü geliyordu

Geri