❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

nasıl çözdün knk ben de deniyim de suya batırmıyım klavyeyi yarın
Kablo ile alakalı bir durummuş kablo değiştim klavye resetledim bu arada signal argb falanda etki ediyor klavye kontrolü ele alıyor kullanamıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

naldu az önce ucuz etin yahnisi yenmez diye laflar atıyodun :kekw:
demekki yeniyormuş
Bu çinlilerden her şey beklenir ucuz diye çöktük ama bir daha riske girmem böyle ekranlı mekran li bir şeyde
Epomaker diye aldım başka marka olsaydı kesinlikle girmezdim bu işe sonuçta ekranda çalışıyor 32 dolar karşılığını fazlasıyla veriyor tuş hissiyatı falan çok iyi hem 3 hem 5 pin sw takabiliyorsun

YunExpress ile iletişim içindeyim sabırla beklememizi söylüyorlar.

Klavyenin M tuşu çalışmıyor switch değiştirmeme rağmen düzelmedi soketle uğraşınca biraz düzeldi gibi oldu sonra ne olduysa tekrar eski haline döndü desteğe yazdım videoları gönderdim neredeyse 3 gün oldu hala dönüş yok

Bizim klavyeleri
Klavyenin M tuşu çalışmıyor switch değiştirmeme rağmen düzelmedi soketle uğraşınca biraz düzeldi gibi oldu sonra ne olduysa tekrar eski haline döndü desteğe yazdım videoları gönderdim neredeyse 3 gün oldu hala dönüş yok
Aneeeğğğ dolandırıldık lennn

muhtemelen pcbdeki hotwap soketlerinde temassızlık var arkadan lehimi tazelense düzelir

Reddit'de vb. bir çok yerde bu klavyenin sorunları var bazılarında mükemmel çalışıyor bazılarında ışıklar bile çalışmıyor , kronik bir klavye diyebilir miyiz o herkesin siparişi ulaştığında belli olur.

Reddit'de vb. bir çok yerde bu klavyenin sorunları var bazılarında mükemmel çalışıyor bazılarında ışıklar bile çalışmıyor , kronik bir klavye diyebilir miyiz o herkesin siparişi ulaştığında belli olur.
sıkıntılı olduğu belli zaten yoksa 140 dan bu fiyatlara sağlam bir klavye hayatta düşmez

sıkıntılı olduğu belli zaten yoksa 140 dan bu fiyatlara sağlam bir klavye hayatta düşmez
Katılıyorum ama ne yapalım bizim bu klavyelerden fazlasını hak ettiğimizi düşünmüyor , birisi.

Geçen gün Yunexprese verdikleri kargo geri dönmüş 2-3 ay yunexpres kısıtlanmış Türkiye'de. Şimdi yanwene verin dedim bu sefer de 15-20 dolar olarak gösteremeyiz diyorlar kafayı yiyeceğim 2 haftadır ürünlerin kargolanmasını bekliyorum. Başka böyle sorun yaşayan var mı ? Önce yunexprese verdirtmek için uğraştım yollamıyorlardı. Şimdi ise 20 dolar göstertip kargoya verdirtemiyorum bir tek bana mı oluyor bunlar

Geçen gün Yunexprese verdikleri kargo geri dönmüş 2-3 ay yunexpres kısıtlanmış Türkiye'de. Şimdi yanwene verin dedim bu sefer de 15-20 dolar olarak gösteremeyiz diyorlar kafayı yiyeceğim 2 haftadır ürünlerin kargolanmasını bekliyorum. Başka böyle sorun yaşayan var mı ? Önce yunexprese verdirtmek için uğraştım yollamıyorlardı. Şimdi ise 20 dolar göstertip kargoya verdirtemiyorum bir tek bana mı oluyor bunlar
aynen hocam tek sana oluyor
1751534480860.webp

ne güzel yunexpressten kurtulmuşun işte

aynen hocam tek sana oluyor
Alıntıyı görüntüle

ne güzel yunexpressten kurtulmuşun işte
Milletin kargoları geldi. Aynı şehirde yaşayan adamın kargosunu yunexprese vermişler, ben istediğimde o konuyma yunexpres yollamıyor dediler. ona ikna ettim. şimdi de ürünün gerçek fiyatını 15 dolar gösteremeyiz diyorlar. Bu durumun başkasının başına geldiğini sanmıyorum. :D

Geri