❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Beyler driver ve windows uyum sorunu vardır. O ekran herkeste bozuk olmaz. Yoksa niye satsınlar
benim ki sonradan bozuldu 3 pc'de denedim olmadı,supoorttan firmware reset istedim o da olmadı harici program kullandım firmware için o da olmadı en son değişim kararı aldım işte yarın banyoda duş aldırcam klavyeme öyle support

benim ki sonradan bozuldu 3 pc'de denedim olmadı,supoorttan firmware reset istedim o da olmadı harici program kullandım firmware için o da olmadı en son değişim kararı aldım işte yarın banyoda duş aldırcam klavyeme öyle support
Burda da paylaşsana izlemesi keyifli olur. Şaka bir yana kırın gençler bence en azından kurtarılacak parçaları kurtarır değerlendirirsiniz. 10 switch kırılsa sallıyorum kalannı kullanırsınız. Veya tuş takımı aynı şekilde. Daha şiddetli isterlerse napayım c4 mü döşiyim klavyeye diyin.

1751523657634.webp

yunexpres bende girmiyor sizde de mi öyle?

Yakında biri paylaşır gümrüğe takılan ürünleri çok ucuza alabileceğiniz mekan diye arkada 400 tane dynatab 75x

Yakında biri paylaşır gümrüğe takılan ürünleri çok ucuza alabileceğiniz mekan diye arkada 400 tane dynatab 75x
öyle bir şey olacağını düşünmüyorum , en fazla iade olur veya vergi çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,412
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri