Geçti reis klavyem gümrükten.knk ben yalan söyleyerek 2.klavyeyi de aldım ama gümrükten sizinki gibi takılırsa bilemem orasını
Geçti reis klavyem gümrükten.knk ben yalan söyleyerek 2.klavyeyi de aldım ama gümrükten sizinki gibi takılırsa bilemem orasını
İlgi bağımlısı sabaha bir uyarı yerniye banlanmıyo knk bu sazan diyen eleman
2 tane 75xSiz ne aldınız hocam 65 Euro benden kötüsü yok diyodum valla
Sende benim gibi simgot ew300 aldın di mi. Ben bi de arkadaşa 70 dolarlık kulaklık aldıydım. 125 dolar yağlı yağlı girdiSiz ne aldınız hocam 65 Euro benden kötüsü yok diyodum valla
Herkese hala bekleyin vs diyorlarmışson durum ne şuan arkadaşalar. yunexpress kargoları patladı mı
Ve hala ürünün normal şekilde prosedürde olduğunu geçebileceğini idaa ediyorlarEvet patladı gibi duruyor. Epomakere detaylı bir mail attım cevap olarak satıcı olarak bizim suçumuz yok bir sürü kişi az fiyatlı gönderim istediği için yunexpress kısıtlamaya girdi şuanlık gönderi de almıyor. Hala gümrükte bu yüzden beklemeye devam edin ama bu noktada iade veya yeniden gönderim mümkün değil dediler.
Geçmiş olsun reisSende benim gibi simgot ew300 aldın di mi. Ben bi de arkadaşa 70 dolarlık kulaklık aldıydım. 125 dolar yağlı yağlı girdi![]()