❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Çok güzel küfürler birikiyor içimde zaten iştede delleniyorum boş boş sinirleniyorum valla :D

Adamlar sorunun yunexpress üzerinden olduğunun farkında degil galiba veya rol yapıyor
ya sorun isterse ptt olsun isterse yunexpress isterse cumhurbaşkanlığı olsun olm satıcı kim kardeşim epomaker sen alıcı mısın alıcısın bitti gitti. Kargoyu yunexpresse veren kim ben miyim?

Mecbur değiller bence hocam yapmasalar bile biz nasıl bir etki yapabiliriz ki elemanlara karşı sonuç olarak düşük bir fiyat girilmiş ortada genel olarak biz haksısız burada hiçbir şey yapamayız aradaki para yansa bile bir şey diyemeyeceğimizi düşünüyorum
Dostlar şuan tüm Yunexpress kargoları için inceleme var süreç Epomaker ve ShenzenAudio özelinde değil. İllaki açıklama yapacaklardır.

Nasıl bi etki mi yapabilirsin yüzlerce kişiyiz reditte isyan başlatabilirsin twitterda gündem bile yapabilirsin unutmayın türk halkı maduru sever yoksa bunlar nasıl başımızda kalacaktı yıllardır :)
İnşallah gelir hocam valla param yanmasın kafasındayım istiyorsa gelmesin ürün ama bir şekilde benim paramda geri verilsin yani param verilirse gider wraithden 1k daha koyar başka bir iem alırım simgot yerine yani napayım artık

Dostlar şuan tüm Yunexpress kargoları için inceleme var süreç Epomaker ve ShenzenAudio özelinde değil. İllaki açıklama yapacaklardır.
kankacım anlatmak istediğim adamlar suçlu demiyorum açıklama yapmak zorundalar diyorum yok zorunda değiller diyo olm yüzlerce kişinin ürünü çöp olacak nasıl zorunda değiller ya onların özelinde zaten değil ama bu 2 firma veriyor sonuçta kargoya yunexpresse anlaşmalı çalışıyorlar sankii daha önce hiç yunexpresse vermiyorlardıda biz zorladık gibi konuşuyonuz mesuliyet firmada epomakerda.

açıkcası benim 55euroya bir 1k 1.5k civarı bir vergi koysunlar ama gelsin şu *** kulaklığı yani deli edicek illa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankacım anlatmak istediğim adamlar suçlu demiyorum açıklama yapmak zorundalar diyorum yok zorunda değiller diyo olm yüzlerce kişinin ürünü çöp olacak nasıl zorunda değiller ya onların özelinde zaten değil ama bu 2 firma veriyor sonuçta kargoya yunexpresse anlaşmalı çalışıyorlar sankii daha önce hiç yunexpresse vermiyorlardıda biz zorladık gibi konuşuyonuz mesuliyet firmada epomakerda.
Bizim geri iade gibi bir politakımız yok ürünü türkiyeye teslim ettik bizden iş çıktı oldu bitti hocam al sana açıklama bunun üstüne ne diyebilirsinki sadece karalama kampanyası yaparsın o yani o da çok işe yarar mı bilmiyorum açıkcası

Katılıyorum ama Epomaker zaten ahım şahım bir firma değil , zaten söyleyeceklerini mail üzerinden en az 100 kere anlattılar para iadesi yok , klavye ulaşırsa Hayırlı Olsun ulaşmazsa bizi bağlamaz diyorlar istediğin kadar karalama şu bu yap bir şey olmaz.

Termal ped almıştım 400tlye 230tl ürün 200tl kargo ücreti 350tl vergi çıkmış :D

@Marginale hocam ürünü kabul etmezsem yurtdışına geri gönderilip param iade olur mu ? Çok tiksindim çünkü şu fahiş fiyatlardan

Sırf orjinal olsun diye aldım ebuydan bu kadar vergi çıktı :D 800tl vericem 40x40a aliexpresste 40x80 400tl

Son düzenleme:
Termal ped almıştım 400tlye 230tl ürün 200tl kargo ücreti 350tl vergi çıkmış :D

@Marginale hocam ürünü kabul etmezsem yurtdışına geri gönderilip param iade olur mu ? Çok tiksindim çünkü şu fahiş fiyatlardan

Sırf orjinal olsun diye aldım ebuydan bu kadar vergi çıktı :D 800tl vericem 40x40a aliexpresste 40x80 400tl
İade yollarsın yok ürün yandı, iade yollayamazsın vs diye bir şey yok ama iade alan firmada bitiyor iş veya kişiden mi aldın bilmiyorum. Kargonun geri gönderim ücreti varsa onu senden temin etmek isteyecektir aldığın yerin sistemi muhtemelen bunu ücretsiz karşılamaz çünkü maliyetli bir süreç. Ürün zaten ucuz bi ürün olduğu için kesseler sana pek bir şey kalmayabilir geride.

Nasıl bi etki mi yapabilirsin yüzlerce kişiyiz reditte isyan başlatabilirsin twitterda gündem bile yapabilirsin unutmayın türk halkı maduru sever yoksa bunlar nasıl başımızda kalacaktı yıllardır :)
İstersen kızılayı kapat hiçbir şey yapamazsın

Son düzenleme:
ben 4-5 kere mailleştim bunlarla hep aynı şeyleri yazıyorlar, pazartesiye kadar sorun çözülmezse dispute açarım artık dedim hala robot gibi aynı cevaplar

1752754864189.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,642
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri