federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,108
İstediğin gibi atabilirsin örnek olarak söyledim Drive'ı en kolayı o bence.Çok sağol dostum Google drive hiç kullanmadim ama başka yolla atamazmiyiz videoyu
İstediğin gibi atabilirsin örnek olarak söyledim Drive'ı en kolayı o bence.Çok sağol dostum Google drive hiç kullanmadim ama başka yolla atamazmiyiz videoyu
Onlara sormadan hareket etme hocam. Mail den teyit al.Kasayı açıp pcb'nin içinden geçmeye karar verdim ürünü en karlı şekilde kullanılamaz kılacağım.
@sendegitunutbeni hocam sen ne düşünüyorsun.
İnşallah 24 saate onayı alacağız çok yuvarlak cümleler kurdum.Onlara sormadan hareket etme hocam. Mail den teyit al.
suya sokup anında kurulaman daha mantıklı öyle yaptım switchlerde bir problem yokİnşallah 24 saate onayı alacağız çok yuvarlak cümleler kurdum.
Sadece PCB'yi kırarsa suya temas etmeyeceği için risk yok.suya sokup anında kurulaman daha mantıklı öyle yaptım switchlerde bir problem yok
Su görünümlü devrelere zarar vermeyen bir sıvı yok musuya sokup anında kurulaman daha mantıklı öyle yaptım switchlerde bir problem yok
ya hocam şimdi bi dm den yaziyimKasayı açıp pcb'nin içinden geçmeye karar verdim ürünü en karlı şekilde kullanılamaz kılacağım.
@sendegitunutbeni hocam sen ne düşünüyorsun.
saf suSu görünümlü devrelere zarar vermeyen bir sıvı yok mu![]()
Bastığında beyaz yeniden bastığında normale dönmesi lazım.Scroll Lock tuşunda yani en sağ üstteki tuşta sabit ışık yanma durumu var mı? yoksa arızalı mı acaba benimki sabit beyaz yanıyor