Sen bütçe belirt sana ben klavye bulacam istediğin özellikleri yaz.benim 2. klavye yolda geliyor eğer bu da aynı şekil sorunlu çıkarsa üstüne ekleyip ak 820 pro alınır mı
iade alamadığım senaryoda siteden almam gerek elimde zaten klavye var öyle uyguna geldi diye almıştım en mantıklıda ak820 pro duruyor şu anlıkSen bütçe belirt sana ben klavye bulacam istediğin özellikleri yaz.
yeni klavye yolluyorlarKlavyeyi sattım sattığım gün adam 4 tuşu çalışmıyor dedim biraz üstüne bastır. Çalıştı dedi 2 gün sonra mesaj attı gene çalışmıyor diye epomaker mail attım. İmha edip yeni klavye mi gönderiyorlar yada değişim gibi bir şey yapıyorlar mı ?
Hocam, klavyemde 2 LED ışığı çalışmıyordu, bu yüzden mail attım. Bana telafi olarak 8 dolar mağaza kredisi teklif ettiler veya farklı bir çözüm yolunu tercih edip etmeyeceğimi sordular. Sizce ne yapayım ?Ürünü bozuk gelip imha eden varsa şuan ekstra bir ücret ödeyip daha iyi klavye alabilir. Epomaker ile konuştum ürünler 10 dolar ila 30 dolar arası beyan edilecek.Alıntıyı görüntüle
Siz bilirsiniz hocam memnunsanız gerek yok bence.Hocam, klavyemde 2 LED ışığı çalışmıyordu, bu yüzden mail attım. Bana telafi olarak 8 dolar mağaza kredisi teklif ettiler veya farklı bir çözüm yolunu tercih edip etmeyeceğimi sordular. Sizce ne yapayım ?
Hocam bende sizin gibi he68 lite modelini istedim kargoya verirler yarınSiz bilirsiniz hocam memnunsanız gerek yok bence.
Bana gümrük ile ilgili örnek mail atarmısın özelden veya burdan bunu alıcam yakın zaman da kupon vb indirimler olucak mı acaba https://epomaker.com/products/epomaker-ek75-kit?_pos=2&_sid=e39596139&_ss=rÜrünü bozuk gelip imha eden varsa şuan ekstra bir ücret ödeyip daha iyi klavye alabilir. Epomaker ile konuştum ürünler 10 dolar ila 30 dolar arası beyan edilecek.Alıntıyı görüntüle
Hangi modeli tercih ettin hocamHayırlı olsun ben ekstra ücret ödeyerek başka model tercih ettim. Düşük beyan etmelerini istemeyi unutma.