Türkiye'ye siber saldırı

Bu bi ara daha olmuştu sanki.

Hocam bu saldırı tam olarak ne oluyor fiziksel bi saldırı mi adamlar tam olarak neye saldırıyor
ve
görebildiğiniz gibi neredeyse her ülkeden Türkiye'ye saldırı yapılmakta.
Güney Kore'den Remote Shell ağırlıklı ve Amerika'dan RDP Saldırısı yapılmakta.
Bunu için neler yapılması gerekir ? (Karşı saldırı v.b.)
Türkiye >> Türkiye saldırısını gördükten sonra artık bitti dedim

Çok saçma bu iki site de. Bunu nereden bilsinler, kim siber saldırısını açıklar? Zaten ilk sitede parametre olarak koordinat gönderiliyor, sırf şov yani bir işlevi yok bunların.

Ulan Gana bile bize saldırıyor, mızrak atarak cevap versek napabilirler ki
İnterneti yemek sanan adamlar işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma bu iki site de. Bunu nereden bilsinler, kim siber saldırısını açıklar? Zaten ilk sitede parametre olarak koordinat gönderiliyor, sırf şov yani bir işlevi yok bunların.
Proxy kullanmayan saldırı bilgisayarlarının IP adresleri gözükür (bir nevi doğru gibi ama)

İnterneti yemek sanan adamlar işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Proxy kullanmayan saldırı bilgisayarlarının IP adresleri gözükür (bir nevi doğru gibi ama)
Tamam da proxy kullanılmasa bile saldırı dedikleri ne mesela nmap atsan bile çoğu firewall'a takılır.

Tamam da proxy kullanılmasa bile saldırı dedikleri ne mesela nmap atsan bile çoğu firewall'a takılır.
Türkiye >> Türkiye saldırılarında takılmadan Firewall aşıldığı için :( (İçten saldırı)

Semaya ellerimizi kaldırıp Düşmanın şerrinden sana sığınırım rabbim diye Dua etmeliyiz.
Selam ve dua ile.
Not: Ülkemde çok sağlam Bilgisayar Beyaz ve gri şapkalı abilerimiz ablalarımız mevcut. Ama Devlet'imiz bu tarz olayları pek dış ülkeler gibi sallamadığından anca içimizden medet umuyoruz.
Öyle ciddi söyledin ki ironi olduğunu unuttum.

Türkiye >> Türkiye saldırılarında takılmadan Firewall aşıldığı için :( (İçten saldırı)
Şunu da anlamıyorum mesela bunlar neyin verisi nereye saldırıyorlar? Devlet dairelerine olsa herhalde bu sitelere "biz saldırıya uğradık" diye veri vermezler. PC'de olunca bu websitelerin kaynağına bakacağım, gerçekten bir endpoint kullandıklarını sanmam.

Olum bu zaten olan bir şey her gün ülkeler birbirine siber saldırı yaparlar.
Bize siber saldırı değil, fiber saldırı lazım 😏

Bu saldırılar bundan ibaret.
images (4).jpeg

Geri