TURKNET 249 TL oldu!!

aralık ayında iss araştırıyodum. taahütlü olması için özellikle araştırdım.kablonete geçtim 24ay 150 lira ödiycem kafam rahat.
bende tt a geçmeyi düşündümde onlarda 240 diyorlardı. kablonet olsaydı binada direkt geçicektim bende uygundu tarifeleri.

bende tt a geçmeyi düşündümde onlarda 240 diyorlardı. kablonet olsaydı binada direkt geçicektim bende uygundu tarifeleri.
kablonet tt altyapısı kullanıyor artık.benim bulunduğum yerde kablonet altyapısı yoktu.tt altyapısını kullanıyorum hemde müşteri hizmetleri de çom iyi kablonetin.

İyiki tt kalmışım şuan 25 mbps 170 100 mbps 235 di geçersem bana 2 yıl bayonca 235 :) türknetten daha ucuz :) bu devirde tahhüt önemli valla geçmeyi düşünüyordum türknete iyiki geçmemişsim :) forumdada taahüt yap kafan rahat olsun diyen olduydu :) şuan o konuda mutlu oldum 2 yıl boyunca kafam rahat

kablonet tt altyapısı kullanıyor artık.benim bulunduğum yerde kablonet altyapısı yoktu.tt altyapısını kullanıyorum hemde müşteri hizmetleri de çom iyi kablonetin.
Aradığımda altyapımız olmadığı için hizmet veremeyiz dediler bana.

250 ye 500mbit türkcell kampanyasını kaçıranlara yakıyorum.

Screenshot_20230120_161223_Samsung Internet.jpg

Superonline alt yapısı gelmişti, 500 mbps ile aynı fiyat keşke ona geçseydimç 100 mbps ile sürünücem şimdi burada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,305
Üyeler
191,063
Son üye
Nevin
Geri