Neler Yeni

Türknet 35mbps'den 50mbps'ye geçeyim mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
1613596633995.png
Şu anda 35 mbps paket kullanıyorum ve çok memnunum. 10 lira daha çok verip bu pakete geçmek istiyorum fakat yakın zamanda kuzenim de Türknet bağlattı. Sanırsam 75 veya 85 mbps'ye anlaştılar. 2-3 gün boyunca durmadan internetleri kopunca, Türknet hızı 50 mbps'ye düşürdü. Şimdi ben bu tarifeye geçsem, eğer altyapım desteklemiyorsa boşu boşuna para vermiş olacağım. Sizce altyapım desteklemese bunu koyarlar mıydı? NOT: 100mbps olan teklifler yok. Sadece 16mbps ve 50mbps teklifi var.

roln

80+
35mbs alamıyorsan 50 mbs hiç verebileceklerini düşünmüyorum çünkü yanılmıyorsam 35 mb sınır değil asıl sınır 50 mbs altyapısı turknet altyapısı olmayanlar için bu yüzden 50mbs'e arttırabiliyorsun ama 16 mbs sınır diyorlarsa sınır 16 dır.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Alıntıyı görüntüleŞu anda 35 mbps paket kullanıyorum ve çok memnunum. 10 lira daha çok verip bu pakete geçmek istiyorum fakat yakın zamanda kuzenim de Türknet bağlattı. Sanırsam 75 veya 85 mbps'ye anlaştılar. 2-3 gün boyunca durmadan internetleri kopunca, Türknet hızı 50 mbps'ye düşürdü. Şimdi ben bu tarifeye geçsem, eğer altyapım desteklemiyorsa boşu boşuna para vermiş olacağım. Sizce altyapım desteklemese bunu koyarlar mıydı? NOT: 100mbps olan teklifler yok. Sadece 16mbps ve 50mbps teklifi var.
Altyapın destekliyorda olabilir desteklemiyorda.Ben 100 mbps alıcaktım sorduğumda en fazla 35 40 arası alırsınız demişti.En iyisi müşteri hizmetleriyle veya sitesinden adres vererek destekliyormu bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35mbs alamıyorsan 50 mbs hiç verebileceklerini düşünmüyorum çünkü yanılmıyorsam 35 mb sınır değil asıl sınır 50 mbs altyapısı turknet altyapısı olmayanlar için bu yüzden 50mbs'e arttırabiliyorsun ama 16 mbs sınır diyorlarsa sınır 16 dır.
Sabit 33mbps alabiliyorum. İlk takıldığı gün 42mbps hız aldım hatta. Sonra sabitlediler 33'e.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapın destekliyorda olabilir desteklemiyorda.Ben 100 mbps alıcaktım sorduğumda en fazla 35 40 arası alırsınız demişti.En iyi müşteri hizmetleriyle veya sitesinden adres vererek destekliyormu bakın.
Tamamdır. Yarın bir arayıp sorayım. Çok teşekkürler

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Alıntıyı görüntüleŞu anda 35 mbps paket kullanıyorum ve çok memnunum. 10 lira daha çok verip bu pakete geçmek istiyorum fakat yakın zamanda kuzenim de Türknet bağlattı. Sanırsam 75 veya 85 mbps'ye anlaştılar. 2-3 gün boyunca durmadan internetleri kopunca, Türknet hızı 50 mbps'ye düşürdü. Şimdi ben bu tarifeye geçsem, eğer altyapım desteklemiyorsa boşu boşuna para vermiş olacağım. Sizce altyapım desteklemese bunu koyarlar mıydı? NOT: 100mbps olan teklifler yok. Sadece 16mbps ve 50mbps teklifi var.
Sitesinden altyapının desteklediği Max hıza bak. Destekliyorsa al

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ne alırsan al saat 8 den sonra hayvan gibi düşücek hız.
Tabi senin hız bu aralar stabilse o başka.
Bu aralar değil. Neredeyse hep stabildi hızım. Benim oturduğum bölgede şükürler olsun internet problemi yok. Bir kere problem yaşadım o da benim kablomdaymış. Kablo değiştirince problem de düzeldi.

Sitesinden altyapının desteklediği Max hıza bak. Destekliyorsa al
Sitede oturmuyorum :/

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bu aralar değil. Neredeyse hep stabildi hızım. Benim oturduğum bölgede şükürler olsun internet problemi yok. Bir kere problem yaşadım o da benim kablomdaymış. Kablo değiştirince problem de düzeldi.

Site dediğim turknet in internet sitesi 😂😂

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord