Ben superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
Ben superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
Kardeşim Türknet Cayma Bedelini karşılıyor.Bence turknet en iyisi gönül rahatlığı ile geçebilirsin. Ben internet hızları bütün markalarda aynı sandığım için türktelekom aldım ama çok yavaş asla türktelekom alma 2 sene kontrat imzaladım 2 sene boyunca türktelekomdan çıkamıyacağım. KISACA EN İYİSİ TÜRKNET.
Milleni tavsiye etmem müşteri temsilcisi çok bilgisiz zamanında sırf 14 tane modem değiştirttiler.Netspeed ve Millenide bak
Alabilirsin ama bazı konularda kanser olabilirsin.
2 yıl önce Türknete geçerken en büyük endişem müşteri hizmetlerinin olmayışıydı ama 2 yıldır müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi gerektirir bir sıkıntı yaşamadım. Şu anki müşteri hizmetleri durumunu bilmiyorum. Ben çok memnunum hem kendi evime hem ailemin evine Türknet aldım. Online oyunlarda ping sorunu yaşamıyorum. Tek sıkıntı yaşadığım oyun fifa ancak onda da sıkıntı Türknet değil ea serverlarının kötü olması.Ben superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
(ea serverlerinin uzak olması)2 yıl önce Türknete geçerken en büyük endişem müşteri hizmetlerinin olmayışıydı ama 2 yıldır müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi gerektirir bir sıkıntı yaşamadım. Şu anki müşteri hizmetleri durumunu bilmiyorum. Ben çok memnunum hem kendi evime hem ailemin evine Türknet aldım. Online oyunlarda ping sorunu yaşamıyorum. Tek sıkıntı yaşadığım oyun fifa ancak onda da sıkıntı Türknet değil ea serverlarının kötü olması.
Ama hepsini karşılamıyor diye biliyorumKardeşim Türknet Cayma Bedelini karşılıyor.
sakın alma millenicom tavsiyemdirBen superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi