TürkNet alınır mı?

Alınmaz.

Türknet'ten memnun bir kişi biliyorum. Ama haaali hazırdaki internetimizden memnunken onu bırakıp başka bir internet sağlayıcıya geçmek akıl kârı mı düşündürür.

Donanım arşivi bunlan alakalı video bile yaptı, yeterki altyapı olsun gerisi boş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Kedy
Alt yapın 35 vdsl ise sakin geçme. Müşteri hizmetlerinden eser yok. Ucuz diye paranı çöpe atma.

Müşteri hizmetlerini düşünecek olursak geçmeni kesinlikle önermem. Millenicom veya Netspeed'e geçerek muadil paketleri yine taahütsüz bir sekilde alabilirsin.

Bence turknet en iyisi gönül rahatlığı ile geçebilirsin. Ben internet hızları bütün markalarda aynı sandığım için türktelekom aldım ama çok yavaş asla türktelekom alma 2 sene kontrat imzaladım 2 sene boyunca türktelekomdan çıkamıyacağım. KISACA EN İYİSİ TÜRKNET.

1 yılı doldurduktan sonra para ödemeden çıkabiliyorsun istersen avukatına danış

Altyapın turknette tam olarak ne kadar download ne upload veriyor ilk önce onu iyi araştır çünkü 100mbps download aldığın zaman altyapın yoksa bir iş yaramaz.

Öncelikle Türknet'in felsefesi en üst interneti vermek bunu biliyorum çünkü arkadaşım kullanıyor ama önemli olan bulunduğunuz lokasyonda fiber altyapı olup olmadığı eğer fiber altyapıya sahip iseniz zaten şu an fiber internet sağlayan en iyi dağıtımcı TürkNet. Ama önce kendi bina altyapınızı sorgulatmalısınız çünkü bende türknet ile anlaşacakken bina altyapımın 16 mbit'ten fazla destekleyemediğini öğrendikten sonra vazgeçmiştim.

Benim sokakta ne adsl ne fiber ne de kablo net alt yapısı var.Üstelik şehir merkezinin göbeği olan bir konum. Kullanabildiğim tek internet hizmeti yerel hizmet veren internet sağlayıcısı tepenet. Çatıda anten var baz istasyonundan internet hizmeti alıyorum 16Mbit hız var tamamını alıyorum ön ödemeli kullanacaksan ödersin mantığı ile çalışıyor limit yok kota yok sınırsız 95 TL sadece ping sorunu yaşıyorum. Genel anlamda memnunum.

1 yılı doldurduktan sonra para ödemeden çıkabiliyorsun istersen avukatına danış
Malesef sözleşmede 2 sene boyunca çıkamazsınız (Kısalttımı tam hatırlamıyorum) şeklinde bir yazı yazıyordu ve bizde imzaladıktan sonra okuduk. imza attığımız için avukatta tutsak yine bizim suçumuz okumamız lazımdı.

Malesef sözleşmede 2 sene boyunca çıkamazsınız (Kısalttımı tam hatırlamıyorum) şeklinde bir yazı yazıyordu ve bizde imzaladıktan sonra okuduk. imza attığımız için avukatta tutsak yine bizim suçumuz okumamız lazımdı.

sizde mi türktelekom aldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,233
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri