Neler Yeni

TürkNet alınır mı?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alınmaz.

Junaiun

80+ Bronze
Türknet'ten memnun bir kişi biliyorum. Ama haaali hazırdaki internetimizden memnunken onu bırakıp başka bir internet sağlayıcıya geçmek akıl kârı mı düşündürür.

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Alt yapın 35 vdsl ise sakin geçme. Müşteri hizmetlerinden eser yok. Ucuz diye paranı çöpe atma.

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Müşteri hizmetlerini düşünecek olursak geçmeni kesinlikle önermem. Millenicom veya Netspeed'e geçerek muadil paketleri yine taahütsüz bir sekilde alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe Dursun
Bence turknet en iyisi gönül rahatlığı ile geçebilirsin. Ben internet hızları bütün markalarda aynı sandığım için türktelekom aldım ama çok yavaş asla türktelekom alma 2 sene kontrat imzaladım 2 sene boyunca türktelekomdan çıkamıyacağım. KISACA EN İYİSİ TÜRKNET.

1 yılı doldurduktan sonra para ödemeden çıkabiliyorsun istersen avukatına danış

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Altyapın turknette tam olarak ne kadar download ne upload veriyor ilk önce onu iyi araştır çünkü 100mbps download aldığın zaman altyapın yoksa bir iş yaramaz.

gal1le0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdulsamet ÖZTEKİN
Instagram
asametoztekin
Twitter
asametoztekin
Öncelikle Türknet'in felsefesi en üst interneti vermek bunu biliyorum çünkü arkadaşım kullanıyor ama önemli olan bulunduğunuz lokasyonda fiber altyapı olup olmadığı eğer fiber altyapıya sahip iseniz zaten şu an fiber internet sağlayan en iyi dağıtımcı TürkNet. Ama önce kendi bina altyapınızı sorgulatmalısınız çünkü bende türknet ile anlaşacakken bina altyapımın 16 mbit'ten fazla destekleyemediğini öğrendikten sonra vazgeçmiştim.

omeraydo

80+
Benim sokakta ne adsl ne fiber ne de kablo net alt yapısı var.Üstelik şehir merkezinin göbeği olan bir konum. Kullanabildiğim tek internet hizmeti yerel hizmet veren internet sağlayıcısı tepenet. Çatıda anten var baz istasyonundan internet hizmeti alıyorum 16Mbit hız var tamamını alıyorum ön ödemeli kullanacaksan ödersin mantığı ile çalışıyor limit yok kota yok sınırsız 95 TL sadece ping sorunu yaşıyorum. Genel anlamda memnunum.

DCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cann
1 yılı doldurduktan sonra para ödemeden çıkabiliyorsun istersen avukatına danış
Malesef sözleşmede 2 sene boyunca çıkamazsınız (Kısalttımı tam hatırlamıyorum) şeklinde bir yazı yazıyordu ve bizde imzaladıktan sonra okuduk. imza attığımız için avukatta tutsak yine bizim suçumuz okumamız lazımdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe Dursun
Malesef sözleşmede 2 sene boyunca çıkamazsınız (Kısalttımı tam hatırlamıyorum) şeklinde bir yazı yazıyordu ve bizde imzaladıktan sonra okuduk. imza attığımız için avukatta tutsak yine bizim suçumuz okumamız lazımdı.

sizde mi türktelekom aldınız?

easy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
can
altyapısı varsa alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri