Türknet fiber hakkında bilgi

Reaksiyon skoru
0
öncelikle selamlar;
yaklaşık 1.5 ay önce türknet mahallemize kutu kablo vs koydu.bugünde gelip kabloları bağladılar ama 10 15 dk falan sürdü.şimdi ben fibere geçebilirmiyim?yoksa kazı çalışması vs gerekiyormu

aktivitasyon süreci var sanırsam ama kutuyu koyduklarından 1 ay geçmiş diyorsun muhtemelen müracaat edip direkt fiber'e geçebilirsin kazı falan yok

öncelikle selamlar;
yaklaşık 1.5 ay önce türknet mahallemize kutu kablo vs koydu.bugünde gelip kabloları bağladılar ama 10 15 dk falan sürdü.şimdi ben fibere geçebilirmiyim?yoksa kazı çalışması vs gerekiyormu
Türknet ile konuş onlar en iyi bilgiyi verir ama büyük ihtimalle henüz aktif olmamıştır. Zaten aktif olsa Türk telekoma kira vermemek için sizi en hızlı şekilde geçirmeye çalışırlar 😀

öncelikle selamlar;
kazı falan yok duvarlara taktılar binanı dış cepheden kutu geldiyse türknetin siteden kontrol et dur adresinde fiber var diyene kadar bak sonra geldiyse başvur ertesi gün 10 15 dk da takıp gidiyorlar bende geçen pazar geçiş yaptım fibere

Hocam merhabalar benimle alt yapım yok ama bana başvurun dediler siz de başvurarak mı kutu koydurdunuz

öncelikle selamlar;
şuan türknetli misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,729
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri