Neler Yeni

TürkNet Gigafiber 😎.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
TürkNet Gigafiber sonunda geldi apartmanıma yarın bağlantıları yapmaya gelecekler. Bi hayırlı olsun alırım☺️.
Ekran Görüntüsü (1).png

sizin adınıza sevindim kısa süre sonra en az bu hızlara ulaşacaksınız.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
nasil ya biz dandirik 100Mb e 120 lira ödüyoz..
Siz nasil 100 liraya 1Gb kullanıyorsunuz?
Bende Türk Telekom’dayken şubat 19’da aboneliğim bitiyordu. Beni aramaya başladılar işte kampanya dahilinde 2 senelik taahhütle beraber 24 Mbit download 3 Mbit upload 130 TL. Dedim 10 seneden fazla Türk Telekom müşterisiyim daha da sizin internetinizi kullanmayacağım. Başladı 2 aya fiber gelecek diye dedim 10 senedir ne yaptınızda şimdi bana fiber gelecek diyosunuz diye kestirip attım. İyikide TürkNet’e geçiş yapmışım.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Teşekkür ederim. Aylık 100 TL bide modem aldım kendilerinden 12 ay taksitle onunla beraber aylık ödeyeceğim fatura 160 TL olacak.
dostum modem zaten gigafiberde bedava+ gponda veriyorlar:d boşa almasaydınız keşke hocam

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
Alıntıyı görüntüle

sizin adınıza sevindim kısa süre sonra en az bu hızlara ulaşacaksınız.
Çok teşekkür ederim. 130 TL’ye rezalet bir internet kullanmaktan bıktım. İnşaallah herkes bu nimetten faydalanır. TürkNet bu konuda alkışı hakediyor yiğidi öldür hakkını yeme. Taahhüt yok, sabit fiyat, 1 Gigabit hız daha ne olsun.

babapro21

80+ Bronze
Bende Türk Telekom’dayken şubat 19’da aboneliğim bitiyordu. Beni aramaya başladılar işte kampanya dahilinde 2 senelik taahhütle beraber 24 Mbit download 3 Mbit upload 130 TL. Dedim 10 seneden fazla Türk Telekom müşterisiyim daha da sizin internetinizi kullanmayacağım. Başladı 2 aya fiber gelecek diye dedim 10 senedir ne yaptınızda şimdi bana fiber gelecek diyosunuz diye kestirip attım. İyikide TürkNet’e geçiş yapmışım.

hocam eger dediginiz gibiyse turknet dehşet bişi yav

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
dostum modem zaten gigafiberde bedava+ gponda veriyorlar:d boşa almasaydınız keşke hocam
Valla hocam Türk Telekom’dan o kadar bıktım ki bunu bile gözüm görmez. Bana GigaFiber gelecek demediler bende onun için almış bulundum.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
hocam eger dediginiz gibiyse turknet dehşet bişi yav
Ben zaten uzun zamandır araştırdım TürkNet’i. sadece Türk Telekom aboneliğimin bitmesini bekliyordum. Sadece GigaFiber geleceğini düşünmüyordum bu benim için sürpriz oldu. Diğer türlü 1 Gigabit hız verdikleri benim için sürpriz olmadı açıkçası.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
TürkNet Gigafiber sonunda geldi apartmanıma yarın bağlantıları yapmaya gelecekler. Bi hayırlı olsun alırım☺️.
Gaziantep'e ne zaman gelir acaba :( bir 5 yılı vardır. Çok şanslısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,010
Üyeler
163,591
Son üye
ilkayduru
Top Bottom