Modem ücreti vermek zorunda mıyız peki bizdeki kullanılıyor muBende de fiber var 133/9 veriyor. 99,90₺ ödüyorum.
Modem ücreti vermek zorunda mıyız peki bizdeki kullanılıyor muBende de fiber var 133/9 veriyor. 99,90₺ ödüyorum.
Bizde tt’nin verdiği siyah fiber modem vardı. Modem mülkiyeti bize geçti dediler. Sadece kapatırken onlara vereceğim modemi.Modem ücreti vermek zorunda mıyız peki bizdeki kullanılıyor mu
Denerim bi o zaman sonuçta cebimden çıkan olmayacak beğenmezsem de eskisine devam ederimBizde tt’nin verdiği siyah fiber modem vardı. Modem mülkiyeti bize geçti dediler. Sadece kapatırken onlara vereceğim modemi.
Valla tertemiz hocam ama eğer aldıktan sonra kurulum parasını ödemeniz gibi bir muhabbet vardı galiba. Yine de sorun. Beğenmeyip benden neden para istiyorsunuz dememek için.Denerim bi o zaman sonuçta cebimden çıkan olmayacak beğenmezsem de eskisine devam ederim
Evet hocam gamegaraj dan aldım tuf 1650hocam alakasız ama sen bilgisayar alacaktın ne yaptın hallettin mi ne aldın![]()
Hızlar iyi olsun servisi falan iyi olsun gerisi olmasada olur be hocam.An itibariyle geldiler. Yeni sözleşme cart curt... İmzaladım ve gittiler. Bakalım daha ne zaman gelecekler.
Kesinlikle yarattıkları ilk izlenim iyi değil.
O iş öyle olmuyor işte.Hızlar iyi olsun servisi falan iyi olsun gerisi olmasada olur be hocam.
Hocam hız servis ve alt yapı dışında iyi olabilcek bir şey var mı ha belki gecikme falan başka var mı bilmiyorum hatam varsa kusura bakmayın.O iş öyle olmuyor işte.
Hız ve servisi iyi olduktan sonra sana geriye ne kalıyor ben yardımcı olayım?O iş öyle olmuyor işte.