Turknet hakkında düşünceleriniz

Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
Millenicom aldım mutluyum TTNet ve turknet berbattı

Millenicom 41 Mbps tahattutsuz 3 günde oldu
Turknet 26 Mbps tahattutsuz 1 haftada oldu
Türk Telekom 20 Mbps tahattutlu kurulum yapmadılar iptal ettim

Millenicom deneyimlerimi bırakayım ben memnunum sorun çözmeleri vs gerçekten çok hızlı dün yeni modem taktım internet bağlanmadı bildirdim 1saat içinde hemen hallettiler hiç öyle telefonla falanda uğraşmıyorum sadece arıza bildirimi veriyorum bu kadar

Bakın ben neyin ne olduğunu biliyorum. Altyapımın kötü olduğu nereden çıktı?😆
Başkalarının memnuniyetsizliğini sadece altyapıya bağlayamazsın. O zaman ben de şöyle söyleyeyim. Download ve upload değerlerimin toplamı 0.50'ye yaklaşamazken Türktelekom ile 50 Mbps pakette 50'den fazla data alıyorum.

Toz konduramıyorsunuz değil mi kullandığınız ürünlere, firmalara?
Yoo konduruyorum ama TTNet ile alamadığım değerleri türknette aldığım için haliyle övüyorum :D Demek ki herkes adamına göre muamele yapıyor müşteri seçiyor.. Türknette aldığım hizmetin 3te 1ini veremiyordu TTNet :D Eee haliyle tabikide öveceğim canım türknetimi :)

Arkadaşlar Cuma günü 23.14 gibi kayıt oldum.
Bugün 17.34 gibi belgeleri teslim aldılar.
Her şey normal gidiyor.
Gelişmeleri belki ileride bu konuyu referans alacak arkadaşlar için buraya yazacağım.

Arkadaşlar Cuma günü 23.14 gibi kayıt oldum.
Bugün 17.34 gibi belgeleri teslim aldılar.
Her şey normal gidiyor.
Gelişmeleri belki ileride bu konuyu referans alacak arkadaşlar için buraya yazacağım.
Kurulum ücreti filan varsa toplam masrafları da yazar mısın

Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
Turknet sinir koyuyor milinicomada bakabikirsiniz

Ben firma ile çok sorun yaşayan kullanıcılardanım. Yakın zamanda da firmayı THH'ne vereceğim.
Bu kadar sorun yaşayan bir kullanıcı olarak firmayı da kimseye önermiyorum.
(Altyapı-Modem vs. her şey yüksek hız almaya uygun olmasına rağmen yüksek hız verilmiyor)
Abi deme öyle Türknet'e geçtik.
Başvuru yaptık, onayladık kurulum ve aktif olması kaldı tek onun için de babamın imzası gerekiyor.
Neyse 1 ay bi' kullanayım bakalım sendeki sonucun aynısı bizde de olacak mı?
Altyapın nedir bu arada?

Abi deme öyle Türknet'e geçtik.
Başvuru yaptık, onayladık kurulum ve aktif olması kaldı tek onun için de babamın imzası gerekiyor.
Neyse 1 ay bi' kullanayım bakalım sendeki sonucun aynısı bizde de olacak mı?
Altyapın nedir bu arada?
Evin önünde Telekom'un 100'lük Fiber dolabı var. Binaya uzaklığı 27 metre.

Bence en iyi ev interneti saglayan firmalardan birisi 2 yıl oldu 100TL veriyorum 32ye 5.6 sabit kesinti filan da olmuyo (oturdugum bina 18 yıllık )

Hiçbir masraf yoksa 1 ay denerim iyiyse devam ederiz artık 100 mbps altyapı var, biz 8 mbps e 60 lira ödüyoruz millenicom da 105 istiyor
Bende de fiber var 133/9 veriyor. 99,90₺ ödüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,534
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri