İbrahim_Talha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,954
@Mehmet Yılmaz baya sorun yaşamıştı diye hatırlıyorum.
Millenicom aldım mutluyum TTNet ve turknet berbattıSuperonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
forum.donanimarsivi.com
Yoo konduruyorum ama TTNet ile alamadığım değerleri türknette aldığım için haliyle övüyorumBakın ben neyin ne olduğunu biliyorum. Altyapımın kötü olduğu nereden çıktı?
Başkalarının memnuniyetsizliğini sadece altyapıya bağlayamazsın. O zaman ben de şöyle söyleyeyim. Download ve upload değerlerimin toplamı 0.50'ye yaklaşamazken Türktelekom ile 50 Mbps pakette 50'den fazla data alıyorum.
Toz konduramıyorsunuz değil mi kullandığınız ürünlere, firmalara?
Kurulum ücreti filan varsa toplam masrafları da yazar mısınArkadaşlar Cuma günü 23.14 gibi kayıt oldum.
Bugün 17.34 gibi belgeleri teslim aldılar.
Her şey normal gidiyor.
Gelişmeleri belki ileride bu konuyu referans alacak arkadaşlar için buraya yazacağım.
kurulum ücreti yokKurulum ücreti filan varsa toplam masrafları da yazar mısın
Turknet sinir koyuyor milinicomada bakabikirsinizSuperonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
Abi deme öyle Türknet'e geçtik.Ben firma ile çok sorun yaşayan kullanıcılardanım. Yakın zamanda da firmayı THH'ne vereceğim.
Bu kadar sorun yaşayan bir kullanıcı olarak firmayı da kimseye önermiyorum.
(Altyapı-Modem vs. her şey yüksek hız almaya uygun olmasına rağmen yüksek hız verilmiyor)
Evin önünde Telekom'un 100'lük Fiber dolabı var. Binaya uzaklığı 27 metre.Abi deme öyle Türknet'e geçtik.
Başvuru yaptık, onayladık kurulum ve aktif olması kaldı tek onun için de babamın imzası gerekiyor.
Neyse 1 ay bi' kullanayım bakalım sendeki sonucun aynısı bizde de olacak mı?
Altyapın nedir bu arada?
Hiçbir masraf yoksa 1 ay denerim iyiyse devam ederiz artık 100 mbps altyapı var, biz 8 mbps e 60 lira ödüyoruz millenicom da 105 istiyorkurulum ücreti yok
Bende de fiber var 133/9 veriyor. 99,90₺ ödüyorum.Hiçbir masraf yoksa 1 ay denerim iyiyse devam ederiz artık 100 mbps altyapı var, biz 8 mbps e 60 lira ödüyoruz millenicom da 105 istiyor