Neler Yeni

Turknet ile ilgili sorum var

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Anladım acaba nezaman kurarlar
çok değişken bi konu hocam bir şey demem yanlış olur konumuna ve onların durumuna bağlı bana 2 3 günde geldiler fakat benim zamanımda turknet eve hat çekmiyordu onu ben yaptım

Ripperr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
TARIK akyuz
çok değişken bi konu hocam bir şey demem yanlış olur konumuna ve onların durumuna bağlı bana 2 3 günde geldiler fakat benim zamanımda turknet eve hat çekmiyordu onu ben yaptım
Tamamdır reis sagolasin

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bahadır BABUR
Hocam TürkNet'e ben de geçmeyi düşünüyorum. Maks 69 mbps alabileceğim söyleniyor. Güven problemim var geçen sene birçok insanın internetinin bir iki ay gelmediğini ve teknik ekibin ilgisiz olduğunu okumuştum. Aranızda beni ikna etmeye çalışacak birileri varsa memnun olurum :(

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
ilgisiz bir şirket umursamıyorlar o yüzden bugün netspeed'e geçtim.

kırmızışarapp

80+ Silver
Valorantı 2 dakikada falan indirmiştim. Sabit 110Mb ile ama steam sabit max 70
Aynen steam baya kısıtlıyor hızı. Fakat yine de iyi ya. İstediğin oyunu 1 saat önceden yükle. Her türlü yüklensin. Küçük boyutlu oyunlar dakikada iniyor zaten.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Gigafiber altyapısı varsa hiç düşünmeden geç, eğer geçmeyi düşünürsen kodumu atabilirim 1 ay ücretsiz kullanırsın.

kırmızışarapp

80+ Silver
ilgisiz bir şirket umursamıyorlar o yüzden bugün netspeed'e geçtim.
Gigafiber kendi altyapıları olduğu için sonuna kadar umursuyorlar sanırım. Gpon sıfırlanması gerekti. Adam aradı yapmam gerekenleri vs. Söyledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim istediğim gün geldiler. O gün işten izin aldım. Hiçbir şeye dokunmadım. 30 dakikada kablo çekip modemi kurdular bitti iş. Kabloyu çok iyi çektiler. Girişten benim odama biraz mesafe var. Aradan tavandan çektiler. Zaten incecik olduğu için belli olmuyor bile.

Gigafiber altyapısı varsa hiç düşünmeden geç, eğer geçmeyi düşünürsen kodumu atabilirim 1 ay ücretsiz kullanırsın.
Komşunun kodunu kullanmış arkadaş

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türknet bence çok iyi. Ben yazın almayı düşünüyorum. 50mbps 139 TL ye. Bence 1000mbps 139tl ye kesin alınır.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Gigafiber kendi altyapıları olduğu için sonuna kadar umursuyorlar sanırım. Gpon sıfırlanması gerekti. Adam aradı yapmam gerekenleri vs. Söyledi.

Benim istediğim gün geldiler. O gün işten izin aldım. Hiçbir şeye dokunmadım. 30 dakikada kablo çekip modemi kurdular bitti iş. Kabloyu çok iyi çektiler. Girişten benim odama biraz mesafe var. Aradan tavandan çektiler. Zaten incecik olduğu için belli olmuyor bile.

Komşunun kodunu kullanmış arkadaş
bana kurulum felan yapmadılar hiç kendim hattı çektım kendım kurulum yaptım sorun yaşayıncada türktelekoma suç atıyor türktelekomda turknete o yüzden şans işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,666
Üyeler
162,851
Son üye
vPhoenix
Top Bottom