Neler Yeni

Türknet internet çok ağır

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
hocam anlam veremediğim sorunlar oluşuyor hızlarım çok iyi fakat telefonda internet kullanan uygulamalar açılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır
Dns ayarını yaptın mı arkadaşın dediği

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Modeme hız geliyor biz öyle görüyoruz diyip geçiştiriyorlar. Aynı sebepten iptal ettim interneti, günlük kullanımda bana eski 24Mbps internetimin verdiği performansı bile veremeyecekse ben niye 100Mbps hıza para veriyorum ki? Zaten bu saatten sonra da kimseye önermem o firmayı.
kendi alt yapı sorununuz yüzünden firmalara leke atmayı bırakın türk telekom 40 yıllık telefon hattı ile evlere kablo çekmiş ondana verim bekliyorsunuz adamlar sana 100 megabit vermiştir iç hattın sorunlu olduğu için alamamışındır İSS suçu yok o da sana TT'un portlarını kiralayıp alabileceğin en yüksek hızı veriyor sabit bir fiyata hangi firma yapar bunu

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam anlam veremediğim sorunlar oluşuyor hızlarım çok iyi fakat telefonda internet kullanan uygulamalar açılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır
modemden veya wifi ayarlarınızdan olabilir. wifi iyileştirme yapabilirsiniz. youtubeda Desparadoos kanalında 2020 ve 2021 internet hızlandırma adlı videolar var. oradaki adımları uygulamanızı tavsiye ederim. özellikle wifi kısmını halledebilirsiniz.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
kendi alt yapı sorununuz yüzünden firmalara leke atmayı bırakın türk telekom 40 yıllık telefon hattı ile evlere kablo çekmiş ondana verim bekliyorsunuz adamlar sana 100 megabit vermiştir iç hattın sorunlu olduğu için alamamışındır İSS suçu yok o da sana TT'un portlarını kiralayıp alabileceğin en yüksek hızı veriyor sabit bir fiyata hangi firma yapar bunu
Aldığım hizmet “Fiber” hizmet. Bina da yeni bir bina. Binlerce Mbps verilebilen Fiber altyapıdan bana düzgün hizmet sağlayamıyorlarsa burada suç telekomun değil bence.

Ek olarak aldığım hızda pek sorun yok zaten, sorun o hızın sadece rakamda kalması. Ben hız testinde 60-70Mbps çıkan internetle zaman zaman Zoom bile açamıyordum.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Diyonel

80+ Bronze
Dahası