Türknet internet sağlayıcısı nasıldır

Altyapınız 1 tane mi ?
Bende sorun yaşamıştım 3 ay sürdü sorunum turkcell iyi müşteri hizmetlerine sahip fakat sıkıntılar olabilir,3 ay sürme sebebi benim için altyapı ttnete ait olduğu için turkcell sadece ttnete söylüyordu felan.Altyapınız sadece ttnet'e aitse Turkcell,Turknet bir şey yapamaz ama Turknete ulaşmak zor olabilir müşteri desteği olmadığı için o konuyu dikkate alın.
altyapı kaçtane bilmiyorum ama türktelekomun altyapısı onu biliyorum

Müşteri hizmetlerinde 1gb a kadar hız desteği olduğu söyleniyordu bu ise 300mbps türknetin modemini deneyimleme şansınız oldumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aktif olarak süperonline kullanıcısıyım ancak bir sorun oldumu 1hafta bazeb daha fazla sürebiliyor ne yazıkki :(

siz kullandınızmı bu modemi? kullandıysanız memnunmusunuz türknetin modemini deneyimleme şansınız oldu mu
Şuan kullanıyoum

altyapı kaçtane bilmiyorum ama türktelekomun altyapısı onu biliyorum
Altyapınızı en iyi siz bilirsiniz kullanan sizsiniz,biliyorsunuz başka firmalar ttnetin altyapısına dokunmaları dahi yasak o yüzden turknet geçerken müşteri hizmetlerinin olmadığı talep bıraktığını göz önünde bulundurun tercih sizin,en iyi hizmeti ttnet verecektir.

Şuan kullanıyoum
memnun musunuz? ve kaç mbps hız alıyorsunuz?

Altyapınızı en iyi siz bilirsiniz kullanan sizsiniz,biliyorsunuz başka firmalar ttnetin altyapısına dokunmaları dahi yasak o yüzden turknet geçerken müşteri hizmetlerinin olmadığı talep bıraktığını göz önünde bulundurun tercih sizin,en iyi hizmeti ttnet verecektir.
Bu ttnet türkcell gibi firmalar düşük hızlara yüksek fiyat istiyorlar ve ben bu durumdan çok sıkılan birisi olarak artık yüksek hızlı internet istiyorum

Bu ttnet türkcell gibi firmalar düşük hızlara yüksek fiyat istiyorlar ve ben bu durumdan çok sıkılan birisi olarak artık yüksek hızlı internet istiyorum
Hız sizin için olmazsa olmazınızsa geçebilirsiniz.
3-4 ay sorun çekmiş biri olarak internetinizle ilgili sorun yaşadığınız zaman hızın önemi olmadığını anlarsınız :)

Hız sizin için olmazsa olmazınızsa geçebilirsiniz.
3-4 ay sorun çekmiş biri olarak internetinizle ilgili sorun yaşadığınız zaman hızın önemi olmadığını anlarsınız :)
Malesef türkcell ilede bir çok sorun yaşadım dediğim gibi ve çok geç çözüldü sorunlarım dediğiniz gibi türktelekoma bağlı olduğu için ancak dediğim gibi burada bir arkadaşım 75mbps olan paketini kullanıyor 70mbps dowloand 24 upload alıyor ve gayet memnun

Malesef türkcell ilede bir çok sorun yaşadım dediğim gibi ve çok geç çözüldü sorunlarım dediğiniz gibi türktelekoma bağlı olduğu için ancak dediğim gibi burada bir arkadaşım 75mbps olan paketini kullanıyor 70mbps dowloand 24 upload alıyor ve gayet memnun
Kendiniz diyorsun sorun olduğunda aradığınız an birisi ile görüşmenize rağmen sorunlar geç çözüldü diye umarım sorun yaşayıp buraya turknetin müşteri desteği hakkında konu açmazsınız.Altyapım 100mbps destekliyor fakat 4 ay 3mbps sabit 300ms sabit aldım turkcelli sabah akşam aramam rağmen zar zor çözüldü turknet olsaydı çözemezlerdi büyük ihtimal ben söyliyeyim sorun yaşarsanız birisi demişti dersiniz.
1602424468795.png

16 alıyorum şuan ADSL 35' e geçicem (VDSL)

Kendiniz diyorsun sorun olduğunda aradığınız an birisi ile görüşmenize rağmen sorunlar geç çözüldü diye umarım sorun yaşayıp buraya turknetin müşteri desteği hakkında konu açmazsınız.Altyapım 100mbps destekliyor fakat 4 ay 3mbps sabit 300ms sabit aldım turkcelli sabah akşam aramam rağmen zar zor çözüldü turknet olsaydı çözemezlerdi büyük ihtimal ben söyliyeyim sorun yaşarsanız birisi demişti dersiniz.
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi öbür türlüde çok az hıza çok fazla para ödüyoruz kafam yatmıyor bakın bu da arkadaşımdan ss görüntüsü

16 alıyorum şuan ADSL 35' e geçicem (VDSL)
Anladım teşekkür ederim:)

Ekler

• speedtest.png
    speedtest.png
    804.2 KB · Hit: 44
Dediğim gibi öbür türlüde çok az hıza çok fazla para ödüyoruz kafam yatmıyor bakın bu da arkadaşımdan ss görüntüsü

Anladım teşekkür ederim:)
Arkadaşınız pingi biraz fazla geldi şöyle fazla değil ama pingi iyi diyemem
1602424745081.png

Siz ne yapıyorsunuz internette oyun oynuyorsanız ping değerlerine bakın sabah akşam dowload yapıcam diyorsanız dowload çok önemli ama oyun felan indiriceksen sadece biraz uzun sürer :) 1.5ay sonra 35mbps 110tlye paket yükseltme yapıcam turkcellde yayıncı olucam diyorsanız direkt türknete geçin.

Arkadaşınız pingi biraz fazla geldi şöyle fazla değil ama pingi iyi diyemem
Alıntıyı görüntüle
Siz ne yapıyorsunuz internette oyun oynuyorsanız ping değerlerine bakın sabah akşam dowload yapıcam diyorsanız dowload çok önemli ama oyun felan indiriceksen sadece biraz uzun sürer :) 1.5ay sonra 35mbps 110tlye paket yükseltme yapıcam turkcellde yayıncı olucam diyorsanız direkt türknete geçin.
Yayıncılıkla alakam yok bile ama dowloand gerçekten önemli Babamın işinin internetle olması beni zora sokuyor onun için dowloand ve upload önemli açıkcası

Yayıncılıkla alakam yok bile ama dowloand gerçekten önemli Babamın işinin internetle olması beni zora sokuyor onun için dowloand ve upload önemli açıkcası
Diğer aile bireylerinin netflix gibi sitelerden film izlerken ben burada online bir oyun deneyimi yaşayamıyorum:( evde çok fazla cihaz bağlanıyor(

Yani orası sizin özeliniz tabi onu siz kafanızda düşünüp geçebilirsiniz,

Geri