altyapın olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz netspeed firmasını da incelebilirsin Türknet şuan çoğu yerde fiber altyapı çalışması başlattı türknet in web sitesinden bi alt yapı sorgula derim.
Tamamen alt yapına bağlı bir şey.11 aydır kullanıyorum.Alt yapı geldiği zaman geçiş yaptım.Yeni bir altyapı olduğu için şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamadım.Geçmek istiyorsan özelden yardımcı olabilirim.
TurkNet bakır alt yapıyı kullanıyor. Yani Türk Telekom alt yapısını. Eğer mahallende saha dolabı varsa ve yakınsa hiç düşünmeden geç derim. Ama bu noktada alt yapı senin için çok önemli.
Herkesin altyapısı aynı kalitede olmadığından herkeste farklı farklı sorunlar var zaten. Ama müşteri hizmetleriyle yazışmanın da getirdiği avantajlar var. Mesela Türk Telekom'a ispatlayamadığım arızanın videosunu çekip gönderdim mesela,bu sayede derdimi anlattım. Müşteri hizmetleri yok demek yanlış olur. İki kere arıza yaşadım ikisini de çözdüler.
2 senedir Uydunet kullanıyorum ve taahhütümden dolayı hiçbir yere geçemiyordum. Geçtiğimiz hafta Türknet'i arayarak aboneliğimi başlattım. Uydunet'ten de şikayetçi değildim ancak yeni taahhütümü hem paketimi düşürüp hem de fiyatı arttırarak yenilemek istediler. Türknet'te kota ve taahhüt olmaması çok güzel. Henüz kurulum yapmadım, hala Uydunet kullanmaya devam ediyorum. Şöyle bir sıkıntım var ki; eve taşındığımda kullanmam diye tüm telefon çıkışlarının üzerini alçıyla kapattırmıştım. Şimdi yerlerini hatırlamıyorum. Eve gelen ekip kapıdan falan içeri yeni bir hat çeker mi sadece modem için?