Neler Yeni

Türknet iyi midir?

ReKs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Twitter
Talhagndzz0
Uzun zamandır interneti değiştirmeyi düşünüyorum türknet'e alınır mı? sizce

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
gayet iyidir ama altyapınız sıkıntılı ve durmadan kopmalar olan bir altyapı ise hiç girişmeyin derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Nedim Demirtaş
iyi bir internet sağlayıcısı ama altyapı olmadığı sürece işe yaramaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa Karagöz
altyapın olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz netspeed firmasını da incelebilirsin Türknet şuan çoğu yerde fiber altyapı çalışması başlattı türknet in web sitesinden bi alt yapı sorgula derim.

Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Küçük
Elbette alinir

fdman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Erdem
Tamamen alt yapına bağlı bir şey.11 aydır kullanıyorum.Alt yapı geldiği zaman geçiş yaptım.Yeni bir altyapı olduğu için şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamadım.Geçmek istiyorsan özelden yardımcı olabilirim.

Farcih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Pamir Demirtaş
TurkNet bakır alt yapıyı kullanıyor. Yani Türk Telekom alt yapısını. Eğer mahallende saha dolabı varsa ve yakınsa hiç düşünmeden geç derim. Ama bu noktada alt yapı senin için çok önemli.

bybakir42

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Sinan BAKIR
Herkesin altyapısı aynı kalitede olmadığından herkeste farklı farklı sorunlar var zaten. Ama müşteri hizmetleriyle yazışmanın da getirdiği avantajlar var. Mesela Türk Telekom'a ispatlayamadığım arızanın videosunu çekip gönderdim mesela,bu sayede derdimi anlattım. Müşteri hizmetleri yok demek yanlış olur. İki kere arıza yaşadım ikisini de çözdüler.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
2 senedir Uydunet kullanıyorum ve taahhütümden dolayı hiçbir yere geçemiyordum. Geçtiğimiz hafta Türknet'i arayarak aboneliğimi başlattım. Uydunet'ten de şikayetçi değildim ancak yeni taahhütümü hem paketimi düşürüp hem de fiyatı arttırarak yenilemek istediler. Türknet'te kota ve taahhüt olmaması çok güzel. Henüz kurulum yapmadım, hala Uydunet kullanmaya devam ediyorum. Şöyle bir sıkıntım var ki; eve taşındığımda kullanmam diye tüm telefon çıkışlarının üzerini alçıyla kapattırmıştım. Şimdi yerlerini hatırlamıyorum. Eve gelen ekip kapıdan falan içeri yeni bir hat çeker mi sadece modem için?

Top Bottom