Alt yapım yenilendi ve vdsl 82 mbps destekliyor türknete geçmek istiyorum. Hız dalgalanması çok olurmu internet kesintisi benzeri şey olur mu ben ttnet kullanıyorum hiç internetim çalışma harici kopma benzeri bir şeylerim olmuyordu
Hocam denemeden tam sonuç alamazsın bende şimdi abone oldum yarın gelip bağlıyacaklar memnun olmazsam çıkarım yanan 75 lira olurAlt yapım yenilendi ve vdsl 82 mbps destekliyor türknete geçmek istiyorum. Hız dalgalanması çok olurmu internet kesintisi benzeri şey olur mu ben ttnet kullanıyorum hiç internetim çalışma harici kopma benzeri bir şeylerim olmuyordu
Hocam denemeden tam sonuç alamazsın bende şimdi abone oldum yarın gelip bağlıyacaklar memnun olmazsam çıkarım yanan 75 lira olur
1 ay bedava kodum buldum. o ay çıkarsam para isterler mi?Taahhütsuz olduğu için bir süre denersin. Sorun olursa çıkar tekrar ttnnet geçersin.
İstememeleri lazım . Sonuçta devam edeceğine dair bir taahhüt yapmicaksin1 ay bedava kodum var o ay çıkarsam para isterler mi?
80 mbps hız sabitleme var mı türknette biliyor musunuz?İstememeleri lazım . Sonuçta devam edeceğine dair bir taahhüt yapmicaksin
80 anlaştım diye 80 gelecek değil. 70/80 arası gelir sorun çıkmazsa.80 mbps hız sabitleme var mı türknette biliyor musunuz?
Hayır sabitleme yok. Alt yapı neye imkan veriyorsa o80 mbps hız sabitleme var mı türknette biliyor musunuz?
80 gösteriyorsa 75 civarı verir. Bende 50 gösteriyordu ama 47 veriyordu sabit80 anlaştım diye 80 gelecek değil. 70/80 arası gelir sorun çıkmazsa.
saha dolabı apartmanın önünde ttnet en fazla 3-4 mbps oynar dedi ondan 80 sabitleme diye sordum80 anlaştım diye 80 gelecek değil. 70/80 arası gelir sorun çıkmazsa.
Altyapının kalitesini anlamamızın bir yolu varmı pekiAlt yapı iyiyse hiç sıkıntı olmaz. 2 senedir kullanıyorum türk neti ilk zamanlar sıkıntı yaşadım kablolar kalitesiz diye. Sonra alt yapı iyileştirmeleri yapılınca hiç kesintisiz kullanıyorum uzun zamandır. Eğer bağlatmak istersen davet kodu yollayabilirim![]()
1 senedir kullanıyorum [VDSL] 1 kere oldu yazdım hemen düzeltildi. Milletin alt yapısı kötü boş yorum atıyolar 78 destekliyor 60a7.5 hız alıyorum öneririm kodun yoksa WQP52YB46SDC 1 ay sana bana ücretsiz.Alt yapım yenilendi ve vdsl 82 mbps destekliyor türknete geçmek istiyorum. Hız dalgalanması çok olurmu internet kesintisi benzeri şey olur mu ben ttnet kullanıyorum hiç internetim çalışma harici kopma benzeri bir şeylerim olmuyordu
83 destekliyormuş 100 sayıyormuş türknet ondan 80 sabitleme olursa kesinti olmaz diye düşünmüştümHayır sabitleme yok. Alt yapı neye imkan veriyorsa o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80 gösteriyorsa 75 civarı verir. Bende 50 gösteriyordu ama 47 veriyordu sabit