Yardım Turknet Kullananlar Bilgi Verebilir mi ?

Benc
İşte taşınacağım lokasyon daha belli olmadığı için, gittiğim adrese göre seçmek istiyorum.
Yani Türkcell 16 Mbps verse bile, şu an aldığım hızları "taahhüt" ile almak dışında bir farkı olmayacak.
Katılıyorum bekle şimdilik ama turknet gideceğin adreste onunda kontrolünü yap derim.

beni de 4 gün kadar beklettiler benzer bir mesajla fakat ben işteyken gelip kurmuşlar türk telekomdaki personel eksikliğinden dolayı böyle bir mesaj vermiş olabilirler zira telekomünikasyon şirketleri şu sıralar deli gibi eleman aramakta

İşte taşınacağım lokasyon daha belli olmadığı için, gittiğim adrese göre seçmek istiyorum.
Yani Türkcell 16 Mbps verse bile, şu an aldığım hızları "taahhüt" ile almak dışında bir farkı olmayacak.
Altyapı farkından dolayı hız konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

performans konusunda sıkıntı çekmeyeceğinizden şüpheniz olmasın eger altyapınız yeterliyse

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    68.1 KB · Hit: 42
beni de 4 gün kadar beklettiler benzer bir mesajla fakat ben işteyken gelip kurmuşlar türk telekomdaki personel eksikliğinden dolayı böyle bir mesaj vermiş olabilirler zira telekomünikasyon şirketleri şu sıralar deli gibi eleman aramakta
Valla şimdi müşteri hizmetleri aradı Turknetten baya ilgililer sorularınızı sorma fırsatıda buldum. Onlarda ellerinden geleni yapıyorlar.

yalnız bu gerçek insanla konuşma olayı abonelik ve kurulum işlemleri bitene kadar hocam sonrası paso robot :D
Farkındayım ama yinede internet iyi hizmet aldıktan sonra napacan müşteri hizmetleriyle görüşmeyi kim takar bugüne kadar superbox superonline vodafone net ttnet kullanmış biriyim hepsi leş.

Geri