Öneri TÜRKNET LOGO SİTE TASARIMI VE KAMPANYA GÜNCELLEMESİ

kronik1907

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,208
TÜRKNET SİTE VE FİYAT GÜNCELLEMESİ

Logo/site tarasımı gibi yeniliklere gitmekle beraber yeni bir kampanya başlattı

İLK 3 AY 399 TL

SONRAKİ AYLAR 699 TL

Ayrıca artık hangi altyapıdan geçerseniz geçin 2500 tl ye kadar cayma bedelini karşılıyorlar

Evet yine çok uygun bir fiyat değil ama

piyasadaki yüksek kullanıcı sayılı diğer servis sağlayıcılarının zamlarından sonra ilk 3 ay 399 tl fiyatlandırma ile senelik bazda bir hesap yaparsanız biraz daha makul fiyata gelmiş oluyor

Değerlendirmek Türkneti denemek isteyenler

altyapılarını sorgulayıp başvuru yapabilir

https://www.turk.net/internet-hiz-a...cid=102d92451dc3db864fe23511ed0ca9&adp_oid=52

Ekler

• TURKNET.webp
    TURKNET.webp
    93.1 KB · Hit: 90
sürpzileri bu muymuş

sürpzileri bu muymuş
açıkcası gizemli havanın karşılığı bu derlerse beni de pek tatmin etmedi

gizem katılmadan böyle bir kampanya duyurulsa
çok çok cazip fiyat demesek te total senelik baza vurduğunda fiyatı biraz hafiflettiği için yine olumlu bakabilirdim

açıkcası gizemli havanın karşılığı bu derlerse beni de pek tatmin etmedi

gizem katılmadan böyle bir kampanya duyurulsa
çok çok cazip fiyat demesek te total senelik baza vurduğunda fiyatı biraz hafiflettiği için yine olumlu bakabilirdim
gigafiber başvurusuna zaten ilk 3 ay %50 veriyor

gigafiber başvurusuna zaten ilk 3 ay %50 veriyor
aynen hatta 3 ay bedava ve hatta kısa süreliğine bazı bölgelere 6 ay bedava bile verdikleri oldu

ama vdsl de bu yoktu sanırsam

referanssız sorgulasan 1 ay veriyordu

şimdi 3 ay 399 dan 1197 tl
referansla 1 ay bedava verse etti 4 ay
geri kalan 8 ay 699 dan 5592 tl

toplam 6789 tl

aylık ortalama 565 tl ye gelir

ucuz mu değil

ama 12 ay peşin ödeme de aylık 599 a çıkarmışlardı
şu an 12 ay peşin ödeme şansı olmayan için bile bir nevi biraz daha uygun fiyat olmuş oldu

Ya beyler 100mbps Fiber altyapım var, TT taahutu bitince babam gitmiş ŞOKNET adında bir internet bağlatmış eve taahutsuz diye ama hayvan gibi ping sorunları var. Netspeed mi daha iyidir turknet mi?

Ya beyler 100mbps Fiber altyapım var, TT taahutu bitince babam gitmiş ŞOKNET adında bir internet bağlatmış eve taahutsuz diye ama hayvan gibi ping sorunları var. Netspeed mi daha iyidir turknet mi?
bunun %100 şahsi cevabı olmaz
ama genel değerlendirme de genel ortalama diyorsan turknet

konu başlığındaki linkten sorgulama yap
ilk 3 ay 399 tl olacak sonraki aylar 699 tl ama
12 ay peşin ödeme yaparım dersen fiyat biraz daha düşecek
şoknete netspeede gör ebiraz daha yüksek olur ama
daha iyi deneyim alma ihtimalin daha yüksek

(tekrar söylüyorum hiç bir firmaya %100 garanti veremeyiz)

turknete üye olacaksan da referans kodu bul

Ben 1 yıllık ödedim, aylık 399'dan 1 yıl yaptılar. Sanırım şu an hala devam ediyor kampanyaları. Dün mesaj atmışlar kampanyanın bitmesine çok az kaldı diye. Ben kendimi 1 senelik kurtardım, 1 sene sonra düşünürüm artık yeni fiyatları.

Fiyatlar çok uçuyor. Sadece faturaları öderken 5 binlik oluyoruz. Elektrik, su, doğalgaz(kışın), telefonx2, internet derken daha online platform aboneliklerini saymadan 5000'i buluyor.

ilk 3 ay 399 tl, sonraki aylar 699 tl kampanyası ne zamana kadar geçerli bilen var mı? 1 ay sonra tt taahhütüm bitiyor. öyle yada böyle turknet'e zaten geçecektim. en azından kampanya 1 ay sonra yine devam ediyor olursa ilk 3 ayı ucuza getirmiş olurum. bir de eğer turknet'e şuanda geçiş yaparsam tt den kaç tl cayma bedeli çıkar bilgisi olan var mı.

ilk 3 ay 399 tl, sonraki aylar 699 tl kampanyası ne zamana kadar geçerli bilen var mı? 1 ay sonra tt taahhütüm bitiyor. öyle yada böyle turknet'e zaten geçecektim. en azından kampanya 1 ay sonra yine devam ediyor olursa ilk 3 ayı ucuza getirmiş olurum. bir de eğer turknet'e şuanda geçiş yaparsam tt den kaç tl cayma bedeli çıkar bilgisi olan var mı.
son fatura dönemi faturası ödendiyse çıkmaz (ttelekomun işi belli olmaz ama arayın sorun) ayrıca gigafiber başvurusu yapın ilk 3 ay 350den kullanırsınız

Son düzenleme:
son fatura dönemine girdi iseniz
taahüt cezası çıkmaz

turk telekomu arayarak öğrenebilirsiniz diyecem de
bazen çakallık yaptıkları da oluyor

önemli olan son fatura dönemine girmiş olmanız

firmalar da eğer kampanya başlığında süre belirtmediler ise
malesef kampanyanın ne zamana kadar süreceğini belirtmiyor

ama şöyle bir durum var
2500 tl ye kadar cayma bedelini ödüyorlar zaten

en kötü seneryoyu söylüyorum size
bunun bile olması muhtemel değil

Diyelim ki son fatura döneminize girdiniz
kampanyalı fiyatınız aylık 400 tl idi diyelim
bu tarifenin kampanyasız fiyatı aylık 800 dü diyelim

siz de son fatura döneminizin 15. gününde yani ayın tam ortasında geçişi sağladınız diyelim
dediğim gibi kesinlikle olacak bir seneryo değil ama en kötü seneryo olarak

sadece
sizin faturalandırmanız şöyle yapılır

son ay faturası taahütsüz 800 tl
ayın ortasında geçmiş
yani yarısı 400 tl

ama bu dediğim bile çoğu zaman olmuyor son fatura dönemine girildiğinde normal faturalandırma üzerinden hesap görülüyor

son fatura dönemine girdi iseniz
taahüt cezası çıkmaz

turk telekomu arayarak öğrenebilirsiniz diyecem de
bazen çakallık yaptıkları da oluyor

önemli olan son fatura dönemine girmiş olmanız

firmalar da eğer kampanya başlığında süre belirtmediler ise
malesef kampanyanın ne zamana kadar süreceğini belirtmiyor

ama şöyle bir durum var
2500 tl ye kadar cayma bedelini ödüyorlar zaten

en kötü seneryoyu söylüyorum size
bunun bile olması muhtemel değil

Diyelim ki son fatura döneminize girdiniz
kampanyalı fiyatınız aylık 400 tl idi diyelim
bu tarifenin kampanyasız fiyatı aylık 800 dü diyelim

siz de son fatura döneminizin 15. gününde yani ayın tam ortasında geçişi sağladınız diyelim
dediğim gibi kesinlikle olacak bir seneryo değil ama en kötü seneryo olarak

sadece
sizin faturalandırmanız şöyle yapılır

son ay faturası taahütsüz 800 tl
ayın ortasında geçmiş
yani yarısı 400 tl

ama bu dediğim bile çoğu zaman olmuyor son fatura dönemine girildiğinde normal faturalandırma üzerinden hesap görülüyor

Ben 2 yıl önce tt'den netspeed'e geçiş yapmıştım. tt taahhütümün bitmesine 1 hafta kala geçiş yapmıştım. herhangi bir cayma bedeli ödememiştim. ama dediğin gibi bu tt'ye güven olmaz. her türlü çakallığı yapar bunlar. o yüzden yine 2 yıl önce olduğu gibi taahütümün bitmesine 1-2 hafta kalmasını bekleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri