ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
La niye araştırıyon?26GB kalan süre 2 dakika. Çok mu şey istiyorum be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
aGa nie öğeyi denetle yapıyon @ErenXPG
Merhaba arkadaşlar TTNET ile olan sözleşmem ay sonunda bitiyor farklı bir internet sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum. Altyapım 71Mbps'a kadar destekliyor. TurkNet mi daha iyi bir firma yoksa Millenicom mu?
Ben de TurkNet'i seçiyorum. Hocam kusura bakma ama attığın fotoğraflarda hiç mantıklı detaylar yok. Öncelikle ilk fotodaki sonuç TT aboneliğine ait, İSS adı yazan yerde Turknet değil TurkNet yazması gerekiyor. Eğer 2.5Gbps'lik bir portun yoksa 930 940Mbps üzeri hız almakta pek mümkün değil. 2. fotoğrafta ise üşenmedim hesapladım, 116MB/s hızla 2 dakikada 13GB indirebiliyorsunuz. bu da indirmenin 2 dakika değil 4 dakikada biteceğini gösteriyor ve Steam sunucuları bu değeri bu kadar stabil vermiyor. Mert Kuşkapan koskoca Datacenter'da bu hızları göremedi . Teşekkürler ve testi bekliyorum.
tmLa niye araştırıyon?
Telefonda vardı attım. Demek ki eskiden öğeyi denetle yapıyormuşum. Eve geçince atarım yeni testi. ID ile birlikte.
Keşke bir üst mesajı okuyup yorum yapsaydın kanka.Ben de TurkNet'i seçiyorum. Hocam kusura bakma ama attığın fotoğraflarda hiç mantıklı detaylar yok. Öncelikle ilk fotodaki sonuç TT aboneliğine ait, İSS adı yazan yerde Turknet değil TurkNet yazması gerekiyor. Eğer 2.5Gbps'lik bir portun yoksa 930 940Mbps üzeri hız almakta pek mümkün değil. 2. fotoğrafta ise üşenmedim hesapladım, 116MB/s hızla 2 dakikada 13GB indirebiliyorsunuz. bu da indirmenin 2 dakika değil 4 dakikada biteceğini gösteriyor ve Steam sunucuları bu değeri bu kadar stabil vermiyor. Mert Kuşkapan koskoca Datacenter'da bu hızları göremedi . Teşekkürler ve testi bekliyorum.
Ben detayına girdim sadece. Mesajı fark ettiğimde ziyan olmasın diye testi beklediğimi söyledim yanlış anlaşılmasın .Keşke bir üst mesajı okuyup yorum yapsaydın kanka.
İşe gidiyorum. DC gel, akşam yayın açarım bu kadar şüphen varsa.Ben detayına girdim sadece. Mesajı fark ettiğimde ziyan olmasın diye testi beklediğimi söyledim yanlış anlaşılmasın .
Bizim evdeki tüm diskleri toplayıp 3 saatliğine sizin eve çaya gelirim o zaman uçar gider şüphemİşe gidiyorum. DC gel, akşam yayın açarım bu kadar şüphen varsa.
Sen sorun yaşamamış son ama %90'ı sorun yaşıyor. Bu arada geçecek arkadaşa Millenicom öneririm altta rehberim var, bir sorun varsa sorabilirisn.Şimdi wayt revins abim beni linçlicek ama 3-4 aydır turknetliyim 1 fatura ödedim sadece. Paketim 100 mbit altyapım 54 hızım 62 mbit. Ufak tefek sorunlar yaşadım lakin modem kaynaklıymış.
Altyapısı varsa, Turknet daha iyi.Sen sorun yaşamamış son ama %90'ı sorun yaşıyor. Bu arada geçecek arkadaşa Millenicom öneririm altta rehberim var, bir sorun varsa sorabilirisn.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Korona bitsin, buyur.Bizim evdeki tüm diskleri toplayıp 3 saatliğine sizin eve çaya gelirim o zaman uçar gider şüphem
Türkler'in ping sorunu, ve işlemlerin çok yavaş olarak halledilmesi Türknet'i büyük bir eksiye düşürüyor. İnan bana şu an Millenicom daha iyi.Altyapısı varsa, Turknet daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korona bitsin, buyur.