Neler Yeni

Türknet mi Millenicom mu

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ethernet kartın destekliyorsa gbps test atar mısın? :D
Ekran Görüntüsü (58).png

Ekran Görüntüsü (78).jpg

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Merhaba arkadaşlar TTNET ile olan sözleşmem ay sonunda bitiyor farklı bir internet sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum. Altyapım 71Mbps'a kadar destekliyor. TurkNet mi daha iyi bir firma yoksa Millenicom mu?

Sana kıza ve öz bir cümle söyleyeceğim 'Gelip interneti bağlar ve sorunu sen halletmek zorunda kalırsın' ben hızından vesaire memnundum ama iş müşteri hizmetleri konusuna gelince arayacak bir numara yok ancak sorunu aboneliğimi iptal ederek çözdüm türk telekom'a geçtim 2 sene tahadüt var memnunum sıkıntı yaşamadım ileri'ki zaman'da millenicom geçebilirim

selcukssn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selçuk Şeşen
Ben de TurkNet'i seçiyorum. Hocam kusura bakma ama attığın fotoğraflarda hiç mantıklı detaylar yok. Öncelikle ilk fotodaki sonuç TT aboneliğine ait, İSS adı yazan yerde Turknet değil TurkNet yazması gerekiyor. Eğer 2.5Gbps'lik bir portun yoksa 930 940Mbps üzeri hız almakta pek mümkün değil. 2. fotoğrafta ise üşenmedim hesapladım, 116MB/s hızla 2 dakikada 13GB indirebiliyorsunuz. bu da indirmenin 2 dakika değil 4 dakikada biteceğini gösteriyor ve Steam sunucuları bu değeri bu kadar stabil vermiyor. Mert Kuşkapan koskoca Datacenter'da bu hızları göremedi :D. Teşekkürler ve testi bekliyorum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ben de TurkNet'i seçiyorum. Hocam kusura bakma ama attığın fotoğraflarda hiç mantıklı detaylar yok. Öncelikle ilk fotodaki sonuç TT aboneliğine ait, İSS adı yazan yerde Turknet değil TurkNet yazması gerekiyor. Eğer 2.5Gbps'lik bir portun yoksa 930 940Mbps üzeri hız almakta pek mümkün değil. 2. fotoğrafta ise üşenmedim hesapladım, 116MB/s hızla 2 dakikada 13GB indirebiliyorsunuz. bu da indirmenin 2 dakika değil 4 dakikada biteceğini gösteriyor ve Steam sunucuları bu değeri bu kadar stabil vermiyor. Mert Kuşkapan koskoca Datacenter'da bu hızları göremedi :D. Teşekkürler ve testi bekliyorum.
Keşke bir üst mesajı okuyup yorum yapsaydın kanka.
Ayrıca hız testi gerçek değil sadece. Oyun indirme gerçek SS.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ben detayına girdim sadece. Mesajı fark ettiğimde ziyan olmasın diye testi beklediğimi söyledim yanlış anlaşılmasın :D.
İşe gidiyorum. DC gel, akşam yayın açarım bu kadar şüphen varsa. :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Şimdi wayt revins abim beni linçlicek ama 3-4 aydır turknetliyim 1 fatura ödedim sadece. Paketim 100 mbit altyapım 54 hızım 62 mbit. Ufak tefek sorunlar yaşadım lakin modem kaynaklıymış.
Sen sorun yaşamamış son ama %90'ı sorun yaşıyor. Bu arada geçecek arkadaşa Millenicom öneririm altta rehberim var, bir sorun varsa sorabilirisn.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Sen sorun yaşamamış son ama %90'ı sorun yaşıyor. Bu arada geçecek arkadaşa Millenicom öneririm altta rehberim var, bir sorun varsa sorabilirisn.
Altyapısı varsa, Turknet daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim evdeki tüm diskleri toplayıp 3 saatliğine sizin eve çaya gelirim o zaman uçar gider şüphem :D
Korona bitsin, buyur.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Altyapısı varsa, Turknet daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korona bitsin, buyur.
Türkler'in ping sorunu, ve işlemlerin çok yavaş olarak halledilmesi Türknet'i büyük bir eksiye düşürüyor. İnan bana şu an Millenicom daha iyi.

Top Bottom