Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Ugreen güzeldirhocam kablo onerisiniz var mi 1 gigabit
Ugreen güzeldirhocam kablo onerisiniz var mi 1 gigabit
merhaba yarin eve turknetten fiber kurmak için gelcekler kabloyu kendileri çekecekler. Benim odamda İnternet girişi yok sadece priz var odama modemi kurabilirler mi yoksa İnternet giris olan başka bir odaya mi kabloyu çekmek zorundalar
Knk gigafiber Mi kuruyolar ? Öyleyse nasıl kurdurdun kaçkere başvuru yaptık bekliyozhocam kablo onerisiniz var mi 1 gigabit
link var miUgreen güzeldir
link var mi
en iyisi buysa alıyorum hocam
Gelen ekipler istediğin yere kuracaktır.
hocam duvara sabitlememislerde ben bunu duvara sabitlemek için ne yapayım askı aparati fln var mi
Resim atsana nasıl yapmışlar bakayımhocam duvara sabitlememislerde ben bunu duvara sabitlemek için ne yapayım askı aparati fln var mi
benimkini cekmediler, kablo uzadikca kalitesindusuyor falan dediler evin girisinde biraktilar modemi, kolaya kactiklarini dusunuyorum.İstediğini yapıyorlar rahat ol bende de gigafiber var gerçi ben elektrik elektronik teknisyeni olduğum için kendi kablomu kendim istediğim yere çektim ama sana da çekerler turknet iyi bu konuda emin olabilirsin
O zaman kaçmışlar ben çok kez şahit oldum hatta abime bağlattik istediğimiz yere kadar çektiler tam 3 saat uğraştılarbenimkini cekmediler, kablo uzadikca kalitesindusuyor falan dediler evin girisinde biraktilar modemi, kolaya kactiklarini dusunuyorum.
Sabitlemeye gerek yok orada
hocam gpon un neden yüksekte olması gerekiyor ben eğer fiber gelirse tv nin yanına koydurtmayı düşünüyuordm yanlış mı düşündüm acabaEn azından masanın en üstünde raf varsa oraya koyabilirsin ama tavsiyem evin merkezi noktasına olacaktır misal bizim evin ortası burası ben buraya koydum
Gpon değil modemin yüksekte olması lazım wifi sinyalleri çevreden çok etkileniyor koridor da veya odadaki herhangi dolap masa duvar vs etkisi var ve çevresinde elektronik cihaz fazla olmaması lazımhocam gpon un neden yüksekte olması gerekiyor ben eğer fiber gelirse tv nin yanına koydurtmayı düşünüyuordm yanlış mı düşündüm acaba