Neler Yeni

TürkNet Nasıldır (Altyapı var)?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Karıbasan
Merhaba, SuperOnline Fiber kullanıyorum 40mbps download hızı var ama sözleşme bitiyor ve daha hızlı bir operatöre geçmek istiyorum. Turkcell den devam etmek isterdim lakin fiyatları çok pahalı.
Bu yüzden yakın zamanda Türknet e geçmek istiyorum altyapı var 100mbps verebiliyorlar sizce TürkNet iyi bir internet sağlayıcısı mıdır?Müşteri hizmetlerinde problem yaşar mıyım? Youtube da gördüğüm videolara göre
Kurulduktan birkaç hafta sonra erişim veriliyormuş ama benim aciliyetim var.Eğer yorumlarınıza bakıp türknetten vazgeçersem hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim en 80mbps olacak şekilde?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Normalde iyidir ama sorun çıkarsa müşteri hizmetleri uyuyor çözmen baya zor olur.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba, SuperOnline Fiber kullanıyorum 40mbps download hızı var ama sözleşme bitiyor ve daha hızlı bir operatöre geçmek istiyorum. Turkcell den devam etmek isterdim lakin fiyatları çok pahalı.
Bu yüzden yakın zamanda Türknet e geçmek istiyorum altyapı var 100mbps verebiliyorlar sizce TürkNet iyi bir internet sağlayıcısı mıdır?Müşteri hizmetlerinde problem yaşar mıyım? Youtube da gördüğüm videolara göre
Kurulduktan birkaç hafta sonra erişim veriliyormuş ama benim aciliyetim var.Eğer yorumlarınıza bakıp türknetten vazgeçersem hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim en 80mbps olacak şekilde?
eğer türknet altyapısı yapa varsa mutlaka türknete geç. eğer değişmediyse altyapının aldığı kadar upload veriyorlar. 20-30 bile olabilir.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tr alt yapisi iyi. Lakin adamlar daha yüksek Download seviye müsteriye sunmalilar

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Ben 2 yıldır Turknet kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım gayet memnunum tavsiye de ederim diyer firmalardan iyi hız olarak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
YAPA varsa geçebilirsin. Bende VDSL var gene geçtim bakalım nolcak :D

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
alt yapın varsa kesinlikle öneririm başvurdum 4 6 gün sonra geldi internetim 33-5.5 hız var 35lik pakette kod yoksa 1 ay ücretsiz kod verebilirim

akbay64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf akbay
Ben bizzat tecrübelerimden söyliyim türknet de müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Ayrıca oyunlarda ping ve kopma da oldu bende derdini kimseye anlatamıyorsun. Aradığında sadece telesekreter çıkıyor. muhatap asla olmuyor
Milleni.com Müşteri hizmetleri çok iyi aradığında direk açıyorlar. İnternetleride çok güzeldi. Ama bir sebepden dolayı karşı karşıya geldik problem firma kaynaklıydı sonrasında düşman gibi davranıyorlar.
Şuan Oris telekom kullanıyorum 80 tl ye 35 mbps full sınırsız 30 mbps altına daha düştüğünü görmedim. İDM ile download yapıyorum saniyede 4-5 mb ile indirme yapıyor. Steam de bu oran daha da artıyor. 4 ay oldu bi sorun yaşamadım daha. Ama Müşteri hizmetleri belli saatler arasında çalışıyor. Devlet memuru gibi. :D Yine de mesai saatleri içerisinde aradığında hemen yardımcı oluyorlar.

Top Bottom