BerkayTksz
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Dostlar evime yeni türknet bağlattım, referans kodu olan varsa hem ona hem de bana 1 ay ücretsiz oluyormuş, aktivasyon kodu olan varsa paylaşabilir mi?
uygulama üzerinden kodu girebilirsiniz dedi müşteri temsilcisi ama bulamadım nereden giriyoruz hocambuyrun hocam JBU10YI21FSQ
valla onu bilmiyorum hocam uzun zamandır uygulamayı kullanmıyorumuygulama üzerinden kodu girebilirsiniz dedi müşteri temsilcisi ama bulamadım nereden giriyoruz hocam
mevcut aboneliğiniz olduğu için tanımlatmanıza gerek yok cevabını alıyorumVPI92TU95DKI buyur hocam, uygulama üzerinden de akıllı asistan yardımıyla kodu tanımlatabilirsiniz.
Akıllı asistan ile konuştunuz mu? Eğer size bu cevabı veriyorlarsa ''ben bu arkadaşım sayesinde türknet'li oldum bu kodu aktive etmenizi talep ediyorum'' derseniz aktifleştiriyorlar aynısını ben de yaşamıştım ısrar edince aktif ediyorlar.mevcut aboneliğiniz olduğu için tanımlatmanıza gerek yok cevabını alıyorum
iletişime geçtim fakat kod hatalı diyorlarAkıllı asistan ile konuştunuz mu? Eğer size bu cevabı veriyorlarsa ''ben bu arkadaşım sayesinde türknet'li oldum bu kodu aktive etmenizi talep ediyorum'' derseniz aktifleştiriyorlar aynısını ben de yaşamıştım ısrar edince aktif ediyorlar.