Turknet şimdi beni çok mutlu etti.

Shenba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
141
Az önce internet kurulumu için geldiler. İnterneti kabloları bağlayıp gittiler. Ve sonuç şöyle oldu..

Ekler

• sasasaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG
    sasasaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG
    32.5 KB · Hit: 231
Hayırlı olsun
Bende şükrediyorum en azından tt fiber var ama fiyatlar türknetin çok çok üzerinde
Burayada gelir inşallah

Beni hiç mutlu etmediler Eylülün 7 sinde başvuru yaptım tam 1 aydı ne kurulum için geldiler ne kutuya bakmaya geldiler bende sonunda iptal etmek istedim 1 gün içinde onu çok iyi çözdüler hemen iptal ettiler aboneliğimi.Şimdi Superonline'a geçicem.

Şuan kayıplar var dedi daha da yükselecekmiş :) Yeterde artar bile :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beni hiç mutlu etmediler Eylülün 7 sinde başvuru yaptım tam 1 aydı ne kurulum için geldiler ne kutuya bakmaya geldiler bende sonunda iptal etmek istedim 1 gün içinde onu çok iyi çözdüler hemen iptal ettiler aboneliğimi.Şimdi Superonline'a geçicem.
Çarşamba günü baş vurdum bu gün bağladırlar. Yoğunluk felan dedi muhtemelen de doğrudur. Ben sorun yaşamadım.

Aramıza hoşgeldin
1665248730588.png

Şuan kayıplar var dedi daha da yükselecekmiş :) Yeterde artar bile :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çarşamba günü baş vurdum bu gün bağladırlar. Yoğunluk felan dedi muhtemelen de doğrudur. Ben sorun yaşamadım.
Hocam şuan kullandığınız internet ne kadar ? Ve hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Hayırlı olsun.
Testlere bakınca gerçekten tatmin edici ama uygulamada çok bir fark olmayacak.
Sadece uploadı çok kullananlar için güzel.

Nerelerde bu 1gbs internet. Çok yaygın değil hala anladığım kadarıyla. Antalya/Alanya'dayım ve 50mbps alıyorum. Yaygın olarak İstanbul sanırım.

TürkNet'e nasıl geçtin? Ben de geçmek istiyorum da..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,158
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri