Neler Yeni

Türknet sizce 100 mbps sağlıyor mu ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ama hocam bana ilk 75 kadar destekliyor dediler sonra bugün aradılar bilgi vermek için sordum 100 var mı diye evet şu anda 1 port boş gözüküyor altyapınız destekliyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi beklerim ama altyapım 45 yada 35 de destekliyolarsa yaptıkları çok ayıp
Hız testini kablolu yapar mısın? Modemin WİFİ olarak pek iyi değil gibi. Değerlerin çok kötü değil gibi çünkü. En az 50 mbit' i görmen lazım şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İdris yaşar
adresim gözükmesini istemediğim için kestim istersen tamamen atabilirim

Ekler

• 4.png
    4.png
    12.3 KB · Hit: 38

232212311

80+
Merhaba, ben Gayrettepeye yakın oturuyordum şişli taraflarında siteden baktığımda 100 mbps alabiliyordum ama eve gelen 8mb download 1mb upload. Sorduğumda dedikleri kutuya uzaksıniz. Böyle yani :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Merhaba, ben Gayrettepeye yakın oturuyordum şişli taraflarında siteden baktığımda 100 mbps alabiliyordum ama eve gelen 8mb download 1mb upload. Sorduğumda dedikleri kutuya uzaksıniz. Böyle yani :)
Apartmanda oturuyorsan sitelerindeki altyapı sorgulamadan yan daireyi falan sorgula aynı sonucu vermesi lazım foto eklersen sevinirim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
O zaman henüz geçirmemişler yeni porta.
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom

Burdan sorgulayın kaç mbit olduğuna bakın adresiniz ile. Mümkün ise foto atmanızı rica edeceğim.
Arakdaş farklı bir ISS'le çalışıyor. Millenicom önerileri burada şu anda gereksiz. Yapılan alt yapı sorgulamaları da geçersiz kalacaktır.
adresim gözükmesini istemediğim için kestim istersen tamamen atabilirim
TürkNet'ten hizmet alıyorsan sadece TürkNet websitesi üzerindeki ya da telefonda söylenen hız değerlerini dikkate almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İdris yaşar
Hız testini kablolu yaparsan muhtemelen düzelir sorunun.
senden ve arkadaşlardan çok teşekkür ederim cevaplarıız için kablolu yapmacam yarın benim ethernet kartım bozuk galiba anlamıyorum seni sıkmak istemiyorum şöyle özet geçsem belki yardımcı olursun bana benim pc bizim evdeki modemden kablo bağlayınca tanımlanamayan ağ hatası alıyorum ama bilgisayarcıda bağlatınca düzeliyor benim evdeki modemden benim dizüstüne bağlayınca geliyor internet böyle garip bir şey bende ethernet usbli sipariş verdim ayıptır söylemesi yarın bekliyorum yanı ne yaptıysam çözemedim son çağrem bunu denemek olacak o da olmazsa ne yapcağımı bilemiyorum zamanını çaldıysam özür dilerim teşekkür ederim hepinize yeniden saygılarımla

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arakdaş farklı bir ISS'le çalışıyor. Millenicom önerileri burada şu anda gereksiz. Yapılan alt yapı sorgulamaları da geçersiz kalacaktır.

TürkNet'ten hizmet alıyorsan sadece TürkNet websitesi üzerindeki ya da telefonda söylenen hız değerlerini dikkate almalısın.
Millenicom TT altyapısından hizmet veriyor. Modem arayüzünde VDSL2 yazmasından dolayı TT olabileceğini düşündüm altyapının. Turknet' de aynı şekilde.

senden ve arkadaşlardan çok teşekkür ederim cevaplarıız için kablolu yapmacam yarın benim ethernet kartım bozuk galiba anlamıyorum seni sıkmak istemiyorum şöyle özet geçsem belki yardımcı olursun bana benim pc bizim evdeki modemden kablo bağlayınca tanımlanamayan ağ hatası alıyorum ama bilgisayarcıda bağlatınca düzeliyor benim evdeki modemden benim dizüstüne bağlayınca geliyor internet böyle garip bir şey bende ethernet usbli sipariş verdim ayıptır söylemesi yarın bekliyorum yanı ne yaptıysam çözemedim son çağrem bunu denemek olacak o da olmazsa ne yapcağımı bilemiyorum zamanını çaldıysam özür dilerim teşekkür ederim hepinize yeniden saygılarımla
Yani hangi cihazda olduğu önemli değil kablolu test olsun yeter. Test yaparsan bi ara @RevDeisDou şeklinde etiketle beni.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Millenicom TT altyapısından hizmet veriyor. Modem arayüzünde VDSL2 yazmasından dolayı TT olabileceğini düşündüm altyapının. Turknet' de aynı şekilde.
TT altyapısı global bir alt yapı fakat kiralanan alt yapı türleri farklılık gösterebilir.

TT'den sorgu attığımda 35 Mbps,
Millenicom üzerinden sorgu attığımda 95 Mbps hizmet alabileceğim yazmakta. Farklılıklar olabilir. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyin lütfen. Hangi firmayla çalışıyorsa o firmayla muhatap edin ki net sonuçlar alabilsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İdris yaşar

Yani hangi cihazda olduğu önemli değil kablolu test olsun yeter. Test yaparsan bi ara @RevDeisDou şeklinde etiketle beni.
tabii ki yarın sizi rahatsız edebilirim izniniz olursa

TT altyapısı global bir alt yapı fakat kiralanan alt yapı türleri farklılık gösterebilir.

TT'den sorgu attığımda 35 Mbps,
Millenicom üzerinden sorgu attığımda 95 Mbps hizmet alabileceğim yazmakta. Farklılıklar olabilir. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyin lütfen. Hangi firmayla çalışıyorsa o firmayla muhatap edin ki net sonuçlar alabilsin.
isterseniz türNet'en altyapı sorguluya bilirim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Mümkün oldukça bağlantınızı (5Ghz hariç) kablolu yapmaya özen gösterin. Wi-Fi, kablolu bağlantıya göre daha düşük bir değerde kalır.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
öncelikle merhaba bir kaç saat önce 100 mbps internet hızını aldım ama bana indirme hızını resimdeki gibi sağlıyor bu arada kablosuz olarak bu normal mi yoksa bana verdiği hızı sadece yazı olarak mı gösteriyor diye düşündüm gittim eski modemimi taktım kurdum modemin modeli https://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970v3-vdsl2-adsl2-modem-pm-HB00000H9SJF bu bunu taktım ve panelde böyle şeyler var anlamıyorum sizce modemde mi sıkıntı var yoksa türknetin ayıbımı yardım ederseniz sevinirim
Sağlıyor hocam.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
tabii ki yarın sizi rahatsız edebilirim izniniz olursa

isterseniz türNet'en altyapı sorguluya bilirim
Sorgularınızı ve testlerinizi çalıştığınız ISS ile yapın. Arayıp Millenicom'da sonucum böyle çıkıyor diye bir talepte bulunamazsınız çünkü. :)

Top Bottom