Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,260
- İsim
- Fatih
Kesinti istemiyorsan türknet tercih etmeyin. Çok kesinti oluyormuş30 Temmuz 2020 yani bugün dünyada herşeyden çok beddua okuduğum en büyük pişmanlığım olan türk telekomun tahatütü bitiyor ve kesin olaram birdaha değiştirmeyeceğim bir oparatöe tercih etmem gerekiyor ancak iflah olmaz babam her halukârda "tanımadığım yere güvenmem", "ya dolandırılırsak ozaman sorarım ben sana", "deneme tahtası değil bu" gibi ibareler kullanıyor bir türlü ikna edemiyorum pişman olmayacağım ve kesinti kopukluk vs. yaşamadan kefil olarak babamı ikna edebileceğim tahatütsüz internet lazım babamın güvenini zedelemek istemiyorum Türknet mi? Millenicom mu? sorusunu lütfen kişisel olarak değil genel olarak düşünün misal; hat yoğunluğundan dolayı ping sorunu, 06:00-19:00 arası hız düşüsü gibi sorunları olmayan bi firma vb. bu arada modeme ihtiyacım yok modemim var model: "TP-Link TD-W9970V3" VDSL olarak geçiş yapıcam ve ayrıca tahatüt bugün bitecek ama Tivibu kullanıyoruz ve babam Tivibu'suz olmaz diyorum Tivibu gibi önerebileceğin AndroidTV vb. varsa lütfen söyleyin, Şimdiden teşekkürler (Lütfen Konuyu Dikkate Alınız Çok Önemli)
Altyapım ADSL 16 mbps VDSL 80mbps destekliyor boş port mevcut