Neler Yeni

Turknet yeni zam geliyor

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar turknet kullanıyorum teknik destek talebinde bulundum beni geri aradılar sorunumu çözüldü dedim zam varmı yakın zamanda şu an yeni fiyatlar için çalışma yapılıyor yakında zam gelir dedi hangi firmaya geçsem bende şaşırdım

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Butun saglayicilar zamlanacaktir cunku turk telekom zam yapiyor direkt, cogu da onun altyapisini kullaniyor. Saglayici olarak turknetten ucuz comnet, netspeed iyi saglayicilar

Vatan.Delisi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Butun saglayicilar zamlanacaktir cunku turk telekom zam yapiyor direkt, cogu da onun altyapisini kullaniyor. Saglayici olarak turknetten ucuz comnet, netspeed iyi saglayicilar
Belirtmiş olduğunuz firmaları bir bakayım teşekkürler

NespaY

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar turknet kullanıyorum teknik destek talebinde bulundum beni geri aradılar sorunumu çözüldü dedim zam varmı yakın zamanda şu an yeni fiyatlar için çalışma yapılıyor yakında zam gelir dedi hangi firmaya geçsem bende şaşırdım
Zama millet olarak alışmış durumdayız ki Türknetin zam yapması da çok normal, sadece Türknet olarak bakmamak lazım diğer internet sağlayıcıları da zam yaparlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
TurkNet yeni zammı 1 şubat itibarıyla geçerli olur tahminimce.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Hakan AĞCA
Zam gelmeyen bir şey kalmadı ki!!! 2 yıldır turknet kullanıyorum sıkıntı çok olmuyor. Çok ender kopma oluyor 10 dk olmadan düzeliyor.

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Tamer
Adamların aklına sokmuşsun zam mı resmen belkide hiç planlanan bişe değildi sen arayıp sorunca akıllarına geldi

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Atlantis.net kullanıyorum son 2 sene içerisinde Türktelekom turknet 3-4 kere zam yaparken bunlar 1 kere bile yapmadı şeytan kulağına kurşun.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
kablonete güzel bir kampanya gelse keşke adam gibi hız veren tek sağlayıcı o koskoca Çamlıcada

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
fibere çok zam gelmez inş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859
Son üye
Skys3a
Top Bottom