Yardım Türknete Geçemiyorum

türk telekom altyapısı kullanıp başka iss kullanılırken kendimiz türk telekomu arasak bile onlar bir şey yapamaz. onların ekranında ve arıza kaydı sistemlerine girişte hizmet no, tc no veya hizmet alınan tel no lazım. bu da tt aboneleri için geçerli. yani sorumluluk türknette.

Türktelekomdan turknete geçiyoruz aradık turkneti Turktelekom onay vermemiş arasak türktelekomu onay verdirtebilir miyiz? Kabadayılık misali. Çünkü internetimiz şuan 0.2 down 0.6 up.
Ben dün türknete geçtim. Evde int yoktu. Hafta içi gelip kurulumu yapıcaklar.

Bitti taahhüt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix Turktelekom hatta askıya almış öbür şirket bilgilendiricek dediler. Öbür şirkette TTNet onay vericek diyor. Şuan internet kullanıyorum sadece foruma yazılıyo onla da mesaj 20 saniyede gidiyo buraya :D

Son düzenleme:
Bitti taahhüt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix Turktelekom hatta askıya almış öbür şirket bilgilendiricek dediler. Öbür şirkette TTNet onay vericek diyor. Şuan internet kullanıyorum sadece foruma yazılıyo onla da mesaj 20 saniyede gidiyo buraya :D
aga ama geçende de özelden birisi yazdı saha dolabındaki kablosunu koparmışlar türknete bildirmiş tt müşteri kaynaklı falan demiş. ttnin müşteri dediği ise türknet.

aga ama geçende de özelden birisi yazdı saha dolabındaki kablosunu koparmışlar türknete bildirmiş tt müşteri kaynaklı falan demiş. ttnin müşteri dediği ise türknet.
Şuan bir tek modem kurulumu kaldi onu yapamıyorum kral bi el atsan

Şuan bir tek modem kurulumu kaldi onu yapamıyorum kral bi el atsan
aga modeme kablo ile bağlan. dsl hat kablosu da takılı olsun. zaten daha kurulum olmadığı için oto bir sayfa açacak. telefonda da ağda oturum açın olarak gözükecek. oradan zaten kolayca yapılıyor.

aga modeme kablo ile bağlan. dsl hat kablosu da takılı olsun. zaten daha kurulum olmadığı için oto bir sayfa açacak. telefonda da ağda oturum açın olarak gözükecek. oradan zaten kolayca yapılıyor.
Ben o ilk kurulumu yanlış yaptim kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,660
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri