Yardım TürkNet'e geçicem yardım lazım

Eyupucr

80+
Reaksiyon skoru
6
Alt yapım 89 Mbps destekliyo vdsl. Eve kablo çekili vaziyate önceden Digitürk kulanıyodum kapattım. Modemi kendimmi almam mantıklı kiralamak mı mantıklı (ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilirmi) yoksa gelen ekipten satın almakmı mantıklı. Türk net belirtiği hızı veriyomu yardımcı olabilir misiniz kendim almam mantıklı isemodem önerebilir misiniz?.

kendin al modemi

Alt yapım 89 Mbps destekliyo vdsl. Eve kablo çekili vaziyate önceden Digitürk kulanıyodum kapattım. Modemi kendimmi almam mantıklı kiralamak mı mantıklı (ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilirmi) yoksa gelen ekipten satın almakmı mantıklı. Türk net belirtiği hızı veriyomu yardımcı olabilir misiniz kendim almam mantıklı isemodem önerebilir misiniz?.
1000/2000 civari gayet iyi modemler var onlardan al.

Benim bildiğim kullandığın süre boyunca modemi veriyorlardı zaten sanki

Fiberde modemi ücretsiz veriyorlar. (Kullandığın sürece) Vdsl farklı mı bilmiyorum ama turknet başvuru yap seni ararlar. Bir de referans kodu al. Hem sana hem arkadaşına 1 ay ücretsiz oluyordu. Biz öyle yapıyorduk.

Fiberde; abonelik süresince kullanmanız için veriliyor. Bazı firmalar tarife + kira, bazısı kira almıyoruz diyor ama tarife içinde dahili olarak alıyor.
Vdsl de kendiniz modem alıp kullanmanız daha iyi olur.

Geri