Türknete geçilir mi?

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar şuan Türksat Kablonet kullanıyorum son zamanlara kadar hiç bir sıkıntım yoktu fakat internetim ikide bir gitmeye başladı sorun yaşamaya başladım hazır taahhüt sürem de bitmeye çok yakınken Türknete geçsem mi diye düşünüyorum şuan kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar bana tavsiyede bulunursa sevinirim

Arkadaşlar şuan Türksat Kablonet kullanıyorum son zamanlara kadar hiç bir sıkıntım yoktu fakat internetim ikide bir gitmeye başladı sorun yaşamaya başladım hazır taahhüt sürem de bitmeye çok yakınken Türknete geçsem mi diye düşünüyorum şuan kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar bana tavsiyede bulunursa sevinirim
Tavsiye ederim ama problem alt yapıdan ise pek fark göremezsin.

Türknet altyapı sorgulat varsa direk geç zaten sözleşme yok taahhüt yok aynı olursa başka bi firmaya geçersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri