Türknet'e Geçilir Mi?

Eğer 1-2 yıl içinde altyapı gelmeyecek ise taahhütlüye geçebilirsin çünkü Türknet 140tl oldu ve ileride fiyat daha da yükselebilir.
Eğer 100tl'ye falan güzel bir taahhüt yakalarsan 1 veya 2 sene sabit fiyat ödersin.
Kanka 2023 hazirana kadar sabit 140 TL olucağı yazıyor kendi sitelerinde

Bana göre Netspeed ilgi olarak daha çözüm odaklı. Netspeed seçeneği değerlendirilebilir.

Türk Net e geçmelimiyim dedikleri kadar iyi mi? . Şuan türktelekom internet kullanıyorum tivibu+25mb internet 180tl fatura gelmiş aşırı fazla türknet i sorguladım 85m alt yapı diyor gecmelimiyim sizce birde kac yıl tahadütü var türknetin beyenmezsem felan geri dönebilirmiyim simdiden teşekkürler.
knkm eğer altyapın iyi ise geç ben kırmızı logolu bir issdeydim internet bağlantısı yavaş bağlantı kopuyor sürekli arıza, arıza kaydı açıyorum thecnofix den biri arıyor sürekli modemin arızalı yada sürekli bina içi kablonda sorun var diyor modemi değiştirmeden denedim birçok kişide arkadaşlarımda yok modem taş gibi bina içi kablomu değiştim yok hep aynı diyor en son türknet'e geçtim tt'nin çalışması harici hiç bir zaman bağlantı kopmadı hızım düşmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,390
Üyeler
190,905
Son üye
fkrt
Geri