Türknete geçilirmi ?

Türk telekomdan türksata geçtim baya memnunum. Altyapı varsa türksat geç bence.

Ben bu değerlerde internetim olsa taahhütlü bir telekom kampanyasını seçerdim 15 ay sabit fiyat kafan rahat olur.
şuan telekomdan bıktığım için geçmek istiyorum zaten telekomun verdiği internet berbat herhangi bi fps oyununu paket kaybından oynayamıyorum ping 6 sabit paket kaybı %90 qos ile gelen 35 interneti 20 ye sınırlandırıyorum da %20 lere düşüyor

Son olaylardan sonra geçilmemesi gereken firmalar listesinde ilk 5'e girmiştir. Tavsiye etmem. Netspeed'e bakmanı öneririm, yaklaşık 3 ay kullandım. 0 Sorun, 0 Sıkıntı.

netspeed türknet kablonet aklımda olan firmalar belki türkcell bunlardan birine geçerim geçersem

Her aksam paket drobu yasarsin turknette oyunlarda anlik pinglerin yukselebilir ozellikle oynadigin oyun yurt disi sunucusundaysa

hocam köyde oturuyorum oturduğum köyde etraftaki diğer köyler gibi büyük değik küçük bi köy diğer köylerin elektriğini kesicekleri zaman hat birleşik olduğundan bizide etkiliyor o kadar takılmayan bi köy :D
hepsinden altyapı sorguladım max 54 veriyorlar hız
Köy ise turknete geç gpon zaten orada olmaz sorgulamaya bile gerek yok eğer maddi gücünüz normalse güneş paneli taktırın en azından elektrik kesintisinde sizi idare eder bu arada bi köye göre gayet iyi kızlar benim zamanında köyde Uydunet dışında başka bağlantı yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,391
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri