Neler Yeni

Türknet'e geçmek istiyorum

UmurTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umur Çağan Dülger
turknet kullanıyorum turknet internet sayfasına giderek alt yapını sorgulaya bilirsin eğer alt yapın 100mbps yada daha üstü bir hizmet sağlayabiliyorsa kesinlikle türknet öneririm altyapım 35mbps ve şuan 3 upload alıyorum senin eğer altyapın güzelse daha iyi bir performans alabilirsin 75.99TL karşılığında müşteri hizmetleri konusunda bir sıkıntı yaşamadım çünkü hiç müşteri hizmeti arayacak bir problem yaşamadım onun dışında her türlü teknik destek hizmetini online işlemlerden alabilirsin alacağın zaman gerekli bilgileri onlar verir zaten (8 Aylık abonesiyim)

turknet kullanıyorum turknet internet sayfasına giderek alt yapını sorgulaya bilirsin eğer alt yapın 100mbps yada daha üstü bir hizmet sağlayabiliyorsa kesinlikle türknet öneririm altyapım 35mbps ve şuan 3 upload alıyorum senin eğer altyapın güzelse daha iyi bir performans alabilirsin 75.99TL karşılığında müşteri hizmetleri konusunda bir sıkıntı yaşamadım çünkü hiç müşteri hizmeti arayacak bir problem yaşamadım onun dışında her türlü teknik destek hizmetini online işlemlerden alabilirsin alacağın zaman gerekli bilgileri onlar verir zaten (8 Aylık abonesiyim)
Hattım 100 Megabite kadar destekli genel olarak 80 limitlerini alıyorum sorgularda

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Turknett ttnetin alt yapısını kullandığı yerlerdeyseniz evet bağlantı kurulurken biraz sıkıntı çıkıyor ; Sebebi ise TTnet görevlileri. Turknet Arızalarına ve internet bağlamalarınada ttnet ekipleri bakıyor ve bilerek geciktiriyorlar 1. sorun bu. İnterneti bağlattıktan sonra ben 1 senedir hiç sorun yaşamadım hiz düşmesi olmuştu bir kere ondada online çağrı merkezine mesaj attım düzeldi..

2.sorun ise online işkem merkezine mesaj atarak ulaşıyorsunuz ve telefonda hiç bir şekilde bağlattıkran sonra müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsunuz.. E lan internet yoksa hatta telefondada internet yoksa size nasıl mesaj atacam ? Bu büyük bir aptallık ama bütün bunların sebebi var. Oda fiyatı..

Şuanda taahütsüz limitsiz kotasız internete 75 TL'ye sahibim ve bu fiyata diğer operatörlerde bu şartlara eşit fiyat bulmak imkansız. İnterneti alırken 24 megabit internete ttnet 125 tl istemişti

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Şuanki servis sağlayıcımdan memnun değilim ve TürkNET'e geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla internet deneyimi kesinlikle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullanan var ise veya konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz ?
Ben TurkNet kullanıyorum. Müşteri hizmetlerinin güzel olduğunu düşünüyorum.
Başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyorsan;
TurkNet in sitesinden başvuru evraklarını indir,
Herhangi bir yazıcıdan bastır,
Eksiksiz bir şekilde ve tüm evrakları doldur(Eğer eksik belge olursa işlem biraz uzayabilir),
Sana verilen adrese kargo ile yolla.
İşlem bu kadar modem kurulumunu kendin yapman gerekecek.
Eğer bir sorunla karşılaşırsan müşteri hizmetlerine hata notu bırakman yeterli 1-2 gün içinde geliceklerdir.(y)
Aklına takılan olursa sor lütfen.

Ben TurkNet kullanıyorum. Müşteri hizmetlerinin güzel olduğunu düşünüyorum.
Başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyorsan;
TurkNet in sitesinden başvuru evraklarını indir,
Herhangi bir yazıcıdan bastır,
Eksiksiz bir şekilde ve tüm evrakları doldur(Eğer eksik belge olursa işlem biraz uzayabilir),
Sana verilen adrese kargo ile yolla.
İşlem bu kadar modem kurulumunu kendin yapman gerekecek.
Eğer bir sorunla karşılaşırsan müşteri hizmetlerine hata notu bırakman yeterli 1-2 gün içinde geliceklerdir.(y)
Aklına takılan olursa sor lütfen.
120₺ ye kadar olan cayma bedelini karşılıyorlar ya, diyelim 120den fazla çıktı benimki. Onu nasıl yapıyorlar ?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
120₺ ye kadar olan cayma bedelini karşılıyorlar ya, diyelim 120den fazla çıktı benimki. Onu nasıl yapıyorlar ?
120TL sini karşılıyorlar kalanını sen ödüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ben Türknet`ten 50Mbps ye kadar alabiliyorum 86 TL ye sizce türknet mi kullanmalıyım şuan dairemizde bir internet yok türknet bağlatmak istiyorum sorun çıkmaz değil mi.

120TL sini karşılıyorlar kalanını sen ödüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ben Türknet`ten 50Mbps ye kadar alabiliyorum 86 TL ye sizce türknet mi kullanmalıyım şuan dairemizde bir internet yok türknet bağlatmak istiyorum sorun çıkmaz değil mi.
benden daha tecrübeli arkadaşlar var türknet hakkında.onlar sana daha iyi bilgi vericektir.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bir de ne kadar sürer bağlamaları korona yüzünden sorun çıkar mı?

Beyler size accayip saçma bir olayı açıklıyorum hemen. Göknet kullanıyorum demiştim. 6 ay oldu yeni pakete taahüt vereli ve caymak istediğimde benim ödeyeceğim miktar 1554₺ çıkıyor. Sebebi şu şekildeymiş. Şuanki paket fiyatım 89₺. caymak istediğimde taahütsüz paket fiyatından hesaplıyorla ya 259₺ x 6ay = 1554₺ çıkarıyorlar. Diyorumki indirim deyip 89₺ veriyosunuz caymayalım diye taahütsüz fiyatını 259₺ yapıyosunuz haksızlık diyorum biz bişey yapamayız bu konuda diyor. Abi saçmalığı görüyor musun ya

Top Bottom