Neler Yeni

Türknet'e geçmek istiyorum

HunBaBa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan Esmer
Steam
https://steamcommunity.com/pro
Facebook
orhan.esmer.5011
Alt Yapında Var İse Turknet Bence Hemen Gecmelısın Ama Yok Ise Destek Saglamıyorsa Gecme Hattın Desteklıyorsa Emın Ol Turknet En Iyısı

Death Mark

80+ Bronze
Şuanki servis sağlayıcımdan memnun değilim ve TürkNET'e geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla internet deneyimi kesinlikle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullanan var ise veya konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz ?
Kullanıyorum. Şuan kullandığın ISS'nin çağrı merkezini arayıp santrale olan uzaklığını ve fiber hat varmı diye sor.
1500m altıysa 20 mhps üstü hızlar alabilirsin.

kerem564

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
kerem korkmaz
likle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullana
Şuanki servis sağlayıcımdan memnun değilim ve TürkNET'e geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla internet deneyimi kesinlikle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullanan var ise veya konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz ?
altyapın iyise geç tahhattüt yok istediğin zaman cıkarsın

Top Bottom