Türknet'e geçmek istiyorum

Alt Yapında Var İse Turknet Bence Hemen Gecmelısın Ama Yok Ise Destek Saglamıyorsa Gecme Hattın Desteklıyorsa Emın Ol Turknet En Iyısı

Şuanki servis sağlayıcımdan memnun değilim ve TürkNET'e geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla internet deneyimi kesinlikle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullanan var ise veya konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz ?
Kullanıyorum. Şuan kullandığın ISS'nin çağrı merkezini arayıp santrale olan uzaklığını ve fiber hat varmı diye sor.
1500m altıysa 20 mhps üstü hızlar alabilirsin.

likle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullana
Şuanki servis sağlayıcımdan memnun değilim ve TürkNET'e geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla internet deneyimi kesinlikle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullanan var ise veya konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz ?
altyapın iyise geç tahhattüt yok istediğin zaman cıkarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,291
Üyeler
187,022
Son üye
nht42
Geri