Turknete geçmelimiyim

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
726
Şuan TTNet kullanıyorum 112₺ ye 35 Mbps download hızı alıyorum Ağustos ayında taahhüt bitiyor daha sonra yeni fiyatlardan almak zorunda kalıcam. turknet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım zaman fotoğraftaki gibi çıkıyor Türknete geçilirmi fazla sorun yaşarmıyım.

Ekler

• Screenshot_2022-07-06-12-57-06-688_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-06-12-57-06-688_com.android.chrome.jpg
    517.2 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
Şuan TTNet kullanıyorum Ağustos ayında taahhüt bitiyor şuan tam hatırlamıyorum 135 veya 140₺ ye 36mps download hızı alıyorum. Turknet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım zaman fotoğraftaki gibi çıkıyor Türknete geçilirmi fazla sorun yaşarmıyım.
türknette sıkıntı yaşamazsın ama altyapı kalitene göre o hızı verip vermediği değişiyor. altyapı güzelse o hızı alırsın. birisinden davet kodu ile kayıt yaptır 1 ay bedava kullan.

Alt yapı fiber ise düşünmeden geç ama vdsl biraz sıkıntılı olabilir ama tt net ten iyi olacağı kesin ben fiber kullanıyorum 93mbs not= genelde orda yzan hızn 5-7 mbs altını veriyor

Şuan TTNet kullanıyorum Ağustos ayında taahhüt bitiyor şuan tam hatırlamıyorum 135 veya 140₺ ye 36mps download hızı alıyorum. Turknet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım zaman fotoğraftaki gibi çıkıyor Türknete geçilirmi fazla sorun yaşarmıyım.
Turkcell Superonline'nın altyapısı var mı hocam?

Fiber varsa geç ben şuan 120 mps hız var aylık 130 civarı ödüyorum taahhüt yok

Turknet ve Netspeed kullandım. İkisi de sitelerinde yazan değerleri sağladı. Tahahütsüz firmalara geçmek güzel. Beğenmezsen diğerine kolaylıkla geçiş yapabilirsin. Büyük şehirdeysen Turnkete geçmen daha mantıklı olur. Kullancısı sayısı daha fazla olduğu için alt yapı iyileştirmelerinde TT'a sözleri daha çok geçiyor.

Şuan TTNet kullanıyorum Ağustos ayında taahhüt bitiyor şuan tam hatırlamıyorum 135 veya 140₺ ye 36mbps download hızı alıyorum. Turknet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım zaman fotoğraftaki gibi çıkıyor Türknete geçilirmi fazla sorun yaşarmıyım.
Bende Türknet var. Memnunum, öneririm.

telekom fiber yok varsa süperonline vardır. varsa iyi yoksa vdsl de pek fark yok yani.

Turknet ve Netspeed kullandım. İkisi de sitelerinde yazan değerleri sağladı. Tahahütsüz firmalara geçmek güzel. Beğenmezsen diğerine kolaylıkla geçiş yapabilirsin. Büyük şehirdeysen Turnkete geçmen daha mantıklı olur. Kullancısı sayısı daha fazla olduğu için alt yapı iyileştirmelerinde TT'a sözleri daha çok geçiyor.
Hangisinde ping değerleri iyiydi valoda kaç ping cs de kaç ping alıyordunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alt yapı fiber ise düşünmeden geç ama vdsl biraz sıkıntılı olabilir ama tt net ten iyi olacağı kesin ben fiber kullanıyorum 93mbs not= genelde orda yzan hızn 5-7 mbs altını veriyor
Bende 75 paketi var 73 veriyor kimse bağlı olmazsa 74

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,840
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri