Neler Yeni

Turknete geçmelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Hangisinde ping değerleri iyiydi valoda kaç ping cs de kaç ping alıyordunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 75 paketi var 73 veriyor kimse bağlı olmazsa 74
Hocam valo hiç oynamadım. Cs'de ise ölüm maçında 35 40 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Fiber altyapı yok şuan ttnet 35 mbps alıyorum. Turkneti aradım VDSL 80-100 alırsın dedi geçeyim mi turknete hem fiyatı daha iyi hem daha çok hız alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Fiber altyapı yok şuan ttnet 35 mbps alıyorum. Turkneti aradım VDSL 80-100 alırsın dedi geçeyim mi turknete hem fiyatı daha iyi hem daha çok hız alıcam
Kullanımına göre değişir. Fiyat uygun hız daha fazla. Mantıklı gibi. Ama yarışmacı online oyunlar senin için önemliyse ping soru işareti. En kötü iptal edersin.

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ben denizlide yaşıyorum netspeed denizlide türknetten netspeede geçiş yapsam nasıl olur sizce
Ben de denizlide yaşıyorum. Geçen aya kadar netspeed daha öndeydi ama şimdi fiyat farkı kalmadı. Memnunsaniz kalın bence

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Alt yapı fiber ise düşünmeden geç ama vdsl biraz sıkıntılı olabilir ama tt net ten iyi olacağı kesin ben fiber kullanıyorum 93mbs not= genelde orda yzan hızn 5-7 mbs altını veriyor
Altyapı fiber değil maalesef ama ttnetde 35 alacağıma turknet den 80 alırım daha iyi mantıklı değilmi Türknete geçmek ?

Kullanımına göre değişir. Fiyat uygun hız daha fazla. Mantıklı gibi. Ama yarışmacı online oyunlar senin için önemliyse ping soru işareti. En kötü iptal edersin.
Ttnet de aldığım ping Türknet de daha mı fazla olur yani ikiside vdsl. Ttnet bana hiper veriyor sanırım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Altyapı fiber değil maalesef ama ttnetde 35 alacağıma turknet den 80 alırım daha iyi mantıklı değilmi Türknete geçmek ?

Ttnet de aldığım ping Türknet de daha mı fazla olur yani ikiside vdsl
Ping konusunda bilgim yok maalesef. Fikir yürütecek olursam ikisi de aynı alt yapıyı kullanıyor. Aynı bölgede kullanmaya devam edeceksek patolojik bir fark olacağını düşünmüyorum

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
türknette sıkıntı yaşamazsın ama altyapı kalitene göre o hızı verip vermediği değişiyor. altyapı güzelse o hızı alırsın. birisinden davet kodu ile kayıt yaptır 1 ay bedava kullan.
Turknet kullanıyorum ve artık 1 ay bedava değil. 6 ay boyunca faturaya indirim sağlıyorlar.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Düzelteyim ben 112₺ ye 35 mpbs alıyormuşum taahhüt bitince fiyatlar ne olur bilmiyorum o yüzden turknet mantıklı geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Düzelteyim ben 112₺ ye 35 mpbs alıyormuşum taahhüt bitince fiyatlar ne olur bilmiyorum o yüzden turknet mantıklı geliyor
2 yıl taahhütlü 150 lira olması lazım. Eski müşteriyim diye müşteri hizmetlerini darlarsaniz yüzde 10 indirim alabilirsiniz. Ama 2 yil bağlı kalmak mantıksız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
Ping olarak sıkıntı yaşamazzsın hatta tt netten daha iyi ping değerleri var türknet e geçmeni tavsiye ederim

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Geçilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Şuan TTNet kullanıyorum Ağustos ayında taahhüt bitiyor şuan tam hatırlamıyorum 135 veya 140₺ ye 36mbps download hızı alıyorum. Turknet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım zaman fotoğraftaki gibi çıkıyor Türknete geçilirmi fazla sorun yaşarmıyım.
bence netspeed geç müşteri hizmetleri var yoksa ikiside başa baş neredeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom