Neler Yeni

TÜRKNET'E NASIL GEÇERİM?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bir arkadaşım geçti.ben burda 90 liraya 8 megabil alırken,o 85 liraya fln 70 megabit alıyor.anlaşmam 10 gün sonra bitiyor.nasıl geçicem?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bir arkadaşım geçti.ben burda 90 liraya 8 megabil alırken,o 85 liraya fln 70 megabit alıyor.anlaşmam 10 gün sonra bitiyor.nasıl geçicem?
Önce türknetin sitesinden kaç mbit alabileceğine bak. Ardından taahhüt var mı öğren şuan kullandığın internet sağlayıcısında. Ardından eğer taahhüt yoksa veya bitmeye çok yakınsa Turknet' i ara ve geçiş işlemleri için bilgi al. Eğer mevcut kullandığın sağlayıcı ile turknet aynı altyapıdan hizmet verebiliyorsa internetin 20-30 dakka kopar ve sonra turknetli olabilirsin. Eğer geçmeye kararlıysan sana 1 ay bedava kullanman için kod verebilirim.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce türknetin sitesinden kaç mbit alabileceğine bak. Ardından taahhüt var mı öğren şuan kullandığın internet sağlayıcısında. Ardından eğer taahhüt yoksa veya bitmeye çok yakınsa Turknet' i ara ve geçiş işlemleri için bilgi al. Eğer mevcut kullandığın sağlayıcı ile turknet aynı altyapıdan hizmet verebiliyorsa internetin 20-30 dakka kopar ve sonra turknetli olabilirsin. Eğer geçmeye kararlıysan sana 1 ay bedava kullanman için kod verebilirim.
evet,kararlıyım.tahattüt 10 gün sonra bitiyor.kafayı yiycem ya türk telekomdan dolayı.adam benim arkadaşlarıma 85 liraya 25 megabit verirken,bana 9 megabit veriyor.ailemden biri internete girse hooopp 300 ping.arkadaşım da aynı durumdan dolayı magdurdu.türknete geçti.70 megabit alıyor şuan.

Krailea

80+
daha 4 ay önce falan geçtim çok rahat bi şekilde arıyosun kaydını alıyolar ertesi gün arayıp randevu oluşturuyorlar kurulum için istediğin gün gelip kurup gidiyolar ve artık türknetli oluyosun ( kolay anlattım bikaç bişey daha var ama aşırı yardımcı oluyolar)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
evet,kararlıyım.tahattüt 10 gün sonra bitiyor.kafayı yiycem ya türk telekomdan dolayı.adam benim arkadaşlarıma 85 liraya 25 megabit verirken,bana 9 megabit veriyor.ailemden biri internete girse hooopp 300 ping.arkadaşım da aynı durumdan dolayı magdurdu.türknete geçti.70 megabit alıyor şuan.
Tamamdır geçeceğinin zaman yaz hem kod vereyim hem de yardımcı olayim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Some Türk Telekom problems..

İlk önce sitelerinden ne kadar hız alabileceğine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
Tek yapacağın şey TürkNet müşteri hizmetlerine ulaşmak olacaktır. Onlar gerekli her bilgiyi sana verecektir. Tavsiye de ederim 2 ay sonra taahhütüm bitince bende geçmeyi düşünüyorum kralım. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.

Top Bottom