Önce türknetin sitesinden kaç mbit alabileceğine bak. Ardından taahhüt var mı öğren şuan kullandığın internet sağlayıcısında. Ardından eğer taahhüt yoksa veya bitmeye çok yakınsa Turknet' i ara ve geçiş işlemleri için bilgi al. Eğer mevcut kullandığın sağlayıcı ile turknet aynı altyapıdan hizmet verebiliyorsa internetin 20-30 dakka kopar ve sonra turknetli olabilirsin. Eğer geçmeye kararlıysan sana 1 ay bedava kullanman için kod verebilirim.bir arkadaşım geçti.ben burda 90 liraya 8 megabil alırken,o 85 liraya fln 70 megabit alıyor.anlaşmam 10 gün sonra bitiyor.nasıl geçicem?
evet,kararlıyım.tahattüt 10 gün sonra bitiyor.kafayı yiycem ya türk telekomdan dolayı.adam benim arkadaşlarıma 85 liraya 25 megabit verirken,bana 9 megabit veriyor.ailemden biri internete girse hooopp 300 ping.arkadaşım da aynı durumdan dolayı magdurdu.türknete geçti.70 megabit alıyor şuan.Önce türknetin sitesinden kaç mbit alabileceğine bak. Ardından taahhüt var mı öğren şuan kullandığın internet sağlayıcısında. Ardından eğer taahhüt yoksa veya bitmeye çok yakınsa Turknet' i ara ve geçiş işlemleri için bilgi al. Eğer mevcut kullandığın sağlayıcı ile turknet aynı altyapıdan hizmet verebiliyorsa internetin 20-30 dakka kopar ve sonra turknetli olabilirsin. Eğer geçmeye kararlıysan sana 1 ay bedava kullanman için kod verebilirim.
Tamamdır geçeceğinin zaman yaz hem kod vereyim hem de yardımcı olayimevet,kararlıyım.tahattüt 10 gün sonra bitiyor.kafayı yiycem ya türk telekomdan dolayı.adam benim arkadaşlarıma 85 liraya 25 megabit verirken,bana 9 megabit veriyor.ailemden biri internete girse hooopp 300 ping.arkadaşım da aynı durumdan dolayı magdurdu.türknete geçti.70 megabit alıyor şuan.
Some Türk Telekom problems..bir arkadaşım geçti.ben burda 90 liraya 8 megabil alırken,o 85 liraya fln 70 megabit alıyor.anlaşmam 10 gün sonra bitiyor.nasıl geçicem?