Neden TurkNet ?2-3 hafta içinde PC alacağım ve internette alacağım Türknet almaya karar verdim Türknet'in verdiği modem 375tl imiş o fiyata daha iyi modem alınabilir mi yoksa onu mu alayım
max 35mbps download 3mbps upload kablo ile bağlancam tek ben kullancam pc ve telefonda birde vdsl olucak375 liraya çeşitli modemler var. Ancak sana verecekleri Kaç mb hız ve interneti evde kim kullanacak. Modem nerede duracak gibi sorular var.
Neden TurkNet ?
Eğer YAPA Altyapısı Veya Gigafiber Altyapısı yoksa millenicom tercih etmen daha iyi olur. TurkNet çok daha uğraştırıyor. Sorunu düzelmemiş birçok kişi var. Eğer ucuza iyi internet istiyorsan millenicom.
Modem olarak da Keenetic Omni DSL Veya TP-LINK Archer VR300
mileni comdan bi altyapı sorgula daha iyisini bulabilirsin bencemax 35mbps download 3mbps upload kablo ile bağlancam tek ben kullancam PC ve telefonda birde vdsl olucak
mileni comdan bi altyapı sorgula daha iyisini bulabilirsin bence
Bro bu modem nasıldır, bilgin var mı?Neden TurkNet ?
Eğer YAPA Altyapısı Veya Gigafiber Altyapısı yoksa millenicom tercih etmen daha iyi olur. TurkNet çok daha uğraştırıyor. Sorunu düzelmemiş birçok kişi var. Eğer ucuza iyi internet istiyorsan millenicom.
Modem olarak da Keenetic Omni DSL Veya TP-LINK Archer VR300
birde türknet'te sorgulattığımda tarifeler yazıyordu şimdi bir daha denedimmileni comdan bi altyapı sorgula daha iyisini bulabilirsin bence
o zaman kesinlikle milenicom bak 50mbqs belki 75 mbqs tarife alabilirsin aynı fiyataAltyapınızın karşıladığı maksimum hız: *71 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
ara sıra soun oluyor ama gerçekten prot kalmamış olabilirbirde türknet'te sorgulattığımda tarifeler yazıyordu şimdi bir daha denedim
Adresinizde boş port olmadığı için şu anda adresinizde internet hizmeti verilemiyor. Boş port olmaması bölgenizdeki kapasite yetersizliği nedeniyle oluşan bir sorundur ve herhangi bir zamanda giderilebilir. Fakat bunun için bir süre veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
bunu dedi
evde 1 tane modem var türktelekom ama hız çok kötü ve ailemdekilerde bağlandıkları için ping oluyor ben kendim için alcağım onun tahütünün bitmesinede çok var nasıl yapabilirimo zaman kesinlikle milenicom bak 50mbqs belki 75 mbqs tarife alabilirsin aynı fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:
ara sıra soun oluyor ama gerçekten prot kalmamış olabilir
ben de zamanında bunu alacaktım. eğer 350tl olacaksa gayet iyi fiyat.Bro bu modem nasıldır, bilgin var mı?
80TL kupon ile 350TL'ye alacağım.
Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benim de gönlüm Extra DSL'den yana ama çok para be kanka.ben de zamanında bunu alacaktım. eğer 350tl olacaksa gayet iyi fiyat.
ama bunun orijinal fiyatına çok daha yakın olan bir modem var. keenetic extra dsl. eğer bütçe varsa onu almak daha iyi olacaktır. hem daha gelişmiş. hem daha yeni ve çakim gücü + teknolojileri çok daha iyi.
Yani bütçe yetmiyorsa alma bence. Ben de Extra DSL Alacaktım ama 2 Ayda 400TL'den 520lere çıkınca vazgeçtim Omni DSL Aldım.Benim de gönlüm Extra DSL'den yana ama çok para be kanka.
Kuponla alırsam 420TL'ye gelecek, Asus ise 350TL'ye.
Aradaki farka değer mi bilemedim, bütçe sıkıntısı da var hem.
Sence değer mi?