Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Netspeed Geçiş İşlemleri Nelerdir ?
Teşekkürler.Size mail olarak belge gönderiyorlar onun çıktısını alıp gerekli yerleri doldurup imzalayıp gönderiyorsunuz.
Mail ile gelen belgeleri ve eger gecis islemi yapiyorsaniz fotograf olarak attigim belgeyi cikarip dolduracaksiniz ev telefonunuz varsa isaretli olmayan belgeyi dolduracaksiniz yoksa onu ellemeyin. Sonra mail ile gelen gonderim koduna ucretsiz gonderim saglayacaksiniz. Eger basvururken davet kodunuz yoksa benimkini kullanabilirsiniz. Hem indirimli fatura odersiniz 1 yil boyunca hemde bana destek olursunuz. Davet kodum: LRS7H5Arkadaşlar Netspeed Geçiş İşlemleri Nelerdir ?
Samet abicim kodunu kullandım sağolasınMail ile gelen belgeleri ve eger gecis islemi yapiyorsaniz fotograf olarak attigim belgeyi cikarip dolduracaksiniz ev telefonunuz varsa isaretli olmayan belgeyi dolduracaksiniz yoksa onu ellemeyin. Sonra mail ile gelen gonderim koduna ucretsiz gonderim saglayacaksiniz. Eger basvururken davet kodunuz yoksa benimkini kullanabilirsiniz. Hem indirimli fatura odersiniz 1 yil boyunca hemde bana destek olursunuz. Davet kodum: LRS7H5
Tesekkurler hayirli olsunSamet abicim kodunu kullandım sağolasın