TurkTelekom Ping Sorunu

Reaksiyon skoru
54
Merhaba Herkese Kolay Gelsin İyi Günler İntenretimin hız değerleri yüksek olmasına rağmen çok fazla ping sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerinin iliglendikleri yok zaten ZULA gibi basit bi oyunda bile 80msle oynuyorum

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9.7 KB · Hit: 65
Merhaba Herkese Kolay Gelsin İyi Günler İntenretimin hız değerleri yüksek olmasına rağmen çok fazla ping sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerinin iliglendikleri yok zaten ZULA gibi basit bi oyunda bile 80msle oynuyorum
kablo ile bağlanmalısın.
bağlantı kablolu mu ?

bendede var aynı sorun
alo
ne sorununuz
internette kopmalar
altyapınızda sorun yok
küfür seansı
gerçekten rezalet markalar
şikayetvar'da bile memnuniyet yüzdesi çoook düşük
ilgilendikleri yok

uzun zamandır var mı bu sorun.
ve normalde 30larda ping alıyormuşsun bu normal değil.
ama 30ms speedtest pingine göre oyunda 80ms alman normal.
yapacak bir şey yok.
bi modemini arayüzünden yeniden başlat. olmazsa kablo.

@alpolojix türkiye çapında bir yavaşlık mı var baktiğim herkeste internet sorunu var

uzun zamandır var mı bu sorun.
ve normalde 30larda ping alıyormuşsun bu normal değil.
ama 30ms speedtest pingine göre oyunda 80ms alman normal.
yapacak bir şey yok.
bi modemini arayüzünden yeniden başlat. olmazsa kablo.
Speed testte çıkan ping değerlerini en son turkcell 120ms'ye kadar kabul edilebilir olarak gördüğünü söylemişti.
30ms olduğu için ilgilenmezler valla biraz çabala ev tesisatında sorun yoksa arada müşteri hizmetlerini arayarak dürt.

Speed testte çıkan ping değerlerini en son turkcell 120ms'ye kadar kabul edilebilir olarak gördüğünü söylemişti.

30ms olduğu için ilgilenmezler valla biraz çabala ev tesisatında sorun yoksa arada müşteri hizmetlerini arayarak dürt.
120 mi.
şimdi bu fiber değildir çünkü upload tam 6.
tamam.
120 de neymiş arkadaş ben oyun oynarken o kadar ping almıyorum.

Geri