NakreS14
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 25
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9,071
- İsim
- Serkan
İnternet sözleşmem yarın bitiyordu taahhütnameyi yenilemek için türktelekomu arayip yenilemek istedim tüm isteğim bu kadardi ilk sorun türktelekom müşteri hizmetlerine bağlananama oldu(bu süre zârfinda Türkcell hizmeti koptu evdeki tüm cep telefonlari sadece acil aramalar yazdi). Bağlanıyorum sistemim güncelleme var bakamıyorum kapatin tekrar arayin tam 2 saat şaka değil 2saat uğraştim bunun için her neyse en sonunda bağlandim bundan önce internetteki fiyatlar kampanyalara bakmiştım. Baktiğim kampanyalardan biri 35 download 99 TL dedim temiz güzel kampanya Milenicom u aradim 150 TL kurulum ücreti istedi ve 7 iş gününe kadar bağlanir dediği için onu elemek durumunda kaldim kardeşim eba ya giriyor vesayre internet lazim bu kadar süre aksamasi iyi olmazdi neyse müşteri hizmetlerine bağlandim kampanyanin adini anlatamadim Gamer kampanyasi diyorum anlamiyor 5 kez 6 kez benden adını tekrar söylememi istedi okunuşunu yazilişini ayri ayrı söyledim bildiğiniz "elekterlar koltuğun altinda galip gelince beni ara"ya döndü olay neyse sonunda anlatabildim kampanyayi buldu peki sonra ne oldu Türktelekomun resmi sitesinde yazan fiyattan 15 lira fazla fiyat söyledi nedenini sordum absürt bir açıklama yaptı ücret için herkesden alındiğını söyledi peki kullanicidan alınan fiyat neden yazmıyor dedim detaylar kısmında öyle bir şey yazmiyordu sizi anlıyorum dedi daha sonra Allahtan birkaç tane daha kampanya not almiştim 99 TL olmazsa 106 olsun bari dedim ama ne olsun onada 10 TL bindirdi oda 115 civari oldu. Bu Türktelekomun yaptiği bildiğin dolandiricilktir insanlara 35 e kadar yok 24 e kadar de daha az ver ondan sonra sitende yazan fiyatlardan daha fazla ücret talep et bu nedir ya bu neyse 115 TL ye 24 ay sözleşme yaptim 2 sene sonra umarim ama umarim bu saçma internet politikalari değişir. Bu konuyu açma sebebim içimi dökmekdi sinirden açtım buraya kadar okuyanlara teşekkürler bu kurumlari her türlü yere şikayet edin.