Neler Yeni

TV box önerisi yapabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
Bütçe
2500
- Mi Box S 4K 2nd Gen
- Mecool KM2 Plus
- Homatics Box R 4K

Başka bir TV'de Next Start 4K kullanıyorum ve Google TV arayüzünü daha çok beğendim. Kickpi KP1 de var elimde fakat Android TV arayüzünden midir bilmem biraz kasıyor, iade etmeyi düşünüyorum. Alacağım cihaz ile IPTV izleyeceğim, Netflix, Amazon gibi platformları kullanacağım ve en önemlisi Steam Link ile oyun oynayacağım. Kickpi ve Next Start ile Steam Link kullanımında iyi performans alamadım. Bu cihazlardan hangisini almalıyım?

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
- Mi Box S 4K 2nd Gen
- Mecool KM2 Plus
- Homatics Box R 4K

Başka bir TV'de Next Start 4K kullanıyorum ve Google TV arayüzünü daha çok beğendim. Kickpi KP1 de var elimde fakat Android TV arayüzünden midir bilmem biraz kasıyor, iade etmeyi düşünüyorum. Alacağım cihaz ile IPTV izleyeceğim, Netflix, Amazon gibi platformları kullanacağım ve en önemlisi Steam Link ile oyun oynayacağım. Kickpi ve Next Start ile Steam Link kullanımında iyi performans alamadım. Bu cihazlardan hangisini almalıyım?
Mi Box S 4K 2nd Gen Google TV arayüzü ve genel kullanım açısından dengeli bir seçim olacaktır. Ancak steam linkte gecikme olabilir o kısma hakim değilim.

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
akif
Homatics Box R 4K pahalıdır ama güzeldir,f/p istersen dreamstar nova

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
mi stick alma bizzat aldım 1 seneye yakındır kullanıyorum cok sacma bi alet sakın yanında bile geçme :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Box S 4K 2nd Gen Google TV arayüzü ve genel kullanım açısından dengeli bir seçim olacaktır. Ancak steam linkte gecikme olabilir o kısma hakim değilim.
Ethernet girişi olmaması bi tık düşündürüyor ama usb/hdmi hub ile bu sorun çözülüyor sanırım. Mi box için uzun kullanımda kasma-donmalar başlıyor gibi yorumlar gördüm, doğruluk payı nedir, ne kadar süre sıkıntısız kullanabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Homatics Box R 4K pahalıdır ama güzeldir,f/p istersen dreamstar nova
Android TV arayüzü Google TV'ye kıyasla akıcılık farkı hissettiriyor mu? Böyle bir tecrübeniz varsa yazabilir misiniz?

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Ethernet girişi olmaması bi tık düşündürüyor ama usb/hdmi hub ile bu sorun çözülüyor sanırım. Mi box için uzun kullanımda kasma-donmalar başlıyor gibi yorumlar gördüm, doğruluk payı nedir, ne kadar süre sıkıntısız kullanabilirim?
ben ilk neslini 5 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Top Bottom