Asıl ilk 4 sezon iyi sonradan biraz b*ka sarıyor ama 8 9 10 da fena değildi. Ben genel olarak beğendiğim için bana hepsi iyi geliyor ama çevremdekiler en çok ilk 4 5 sezonu beğenmiştiKonuyla alakasız ama ilerleyen sezonlarda dizi sarıyormu? Ilk sezonunu izledim çok sarmadı.
EvetNe anlamda yardım?
Site mi vereyim
Hocam hangi kanal ve ilk 2 bölüm dışındaki bölümler 16 bölüm değil mi ve 10. SezonAraya pandemi girdiği için sezon finali bölümü yayınlanamadı bir süre. Sonra ara sezon tadında 6 bölüm daha yayınladılar yanılmıyorsam 21 de bitiyordu. Son bölüm hariç çok da iyi değildi(minik bir spoiler)İlk sezonundan beri izlerim 1 ay içinde final sezonu yayınlanacak. Ben Youtube'da bir kanaldan izlemiştim alt yazı falan gayet yerindeydi.
Post automatically merged:
Asıl ilk 4 sezon iyi sonradan biraz b*ka sarıyor ama 8 9 10 da fena değildi. Ben genel olarak beğendiğim için bana hepsi iyi geliyor ama çevremdekiler en çok ilk 4 5 sezonu beğenmişti
2 ay falan olduğu için kanal ismini hatırlamıyorum ama twd 10x17 tr altyazı falan yazınca çıkmıştı şimdi belki telif yedi kaldırıldı bilemem. Normalde 16.bölüm sezon finali olacaktı ama 5 6 bölümlük devamını çektiler. 16. bölüm fısıldayanlarla ilgiliydi geri kalanı ara sezon tadındaydı geçmiş hayatlar falan anlatıldı(bu da spoiler 2 anlaman için vermek zorunda kaldım)Evet
Post automatically merged:
Hocam hangi kanal ve ilk 2 bölüm dışındaki bölümler 16 bölüm değil mi ve 10. Sezon
Netflixte 22 bölüm var.Arkadaşlar ben 16 bölümü izledim ama bazı yerlerde daha fazla var diyorlar netflix üyeliğim bittiği için son zamanlarda kötü yollardan diziyi izliyorum yardımcı olucak var mı ?
Taş gibiKonuyla alakasız ama ilerleyen sezonlarda dizi sarıyormu? Ilk sezonunu izledim çok sarmadı.
Kaçak TWD aramak çölde su aramaya benzer. 4 kişi Netflix'e girişin bence en temizi.Arkadaşlar ben 16 bölümü izledim ama bazı yerlerde daha fazla var diyorlar netflix üyeliğim bittiği için son zamanlarda kötü yollardan diziyi izliyorum yardımcı olucak var mı ?
Forumda korsan link paylaşımı yasak.