•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
+99Dolandırıcılık ile twitchten hayatını yaşıyorsundur. Stonks
Biri gelip twitchi hackler ve yaptığın dolandırıcılık ortaya çıkar. ULTRA MEGA BRUH NOT STONKS
+99Dolandırıcılık ile twitchten hayatını yaşıyorsundur. Stonks
Biri gelip twitchi hackler ve yaptığın dolandırıcılık ortaya çıkar. ULTRA MEGA BRUH NOT STONKS
Hayır.olum iyi misin la sen?
adam kontrol montrol bişey dememiş ki, düzgün okusanıza. direk yaptım diye itiraf etmiş işte ne istiyorsunuz?
2000 dolar paranın tamamını geri vermişti bana finansbankKaç bin TL üzerini?
Benim param meblağ olarak nispeten küçüktü, tamamını karşıladılar ama aynı yerde çalıştığım ve 15.000 TL'den fazla para kaptıran bir abinin parasının tamamını karşılamadılar, aylarca uğraştı alamadı. Nereye karşılıyor? Hele özel bankaysa süründürüyor.
Aynen öyle hocam, ben kaç kere o formu doldurdum tarattım mail attım telefon açtım. Defalarca aradılar doğruladılar bilmem naptılar, kaç zaman sonra o para hesabıma geri döndü. Tabii yaşadığım üzüntü yanıma kaldı.2.yol 1 tarafı belirsiz hırsızlık olayı varsa ve ben dilekçe yazarsam banka benim adıma olayı üstlenip şikayetini cartını curtunu yapıyor öle kolay işler değil 2.yol
Meblağ biraz daha büyük olsaydı mahkeme kapısı görünmüştü ikimize de. Devlet bankaları biraz daha yasal aralığı geniş tutuyor ama Finansbank gibi özel bankaların sözleşmesinde ara satırlara o maddeler müşteri aleyhine işleniyor.2000 dolar paranın tamamını geri vermişti bana finansbank
6n adam sakin bir dille maryoyu uyarıyorolum iyi misin la sen?
adam kontrol montrol bişey dememiş ki, düzgün okusanıza. direk yaptım diye itiraf etmiş işte ne istiyorsunuz?
Bir site vardı knightonline di galibaÇoğu kendisi Twicht direk siler böle durumlarda.
Ve twitch niye hala olaya el atmıyorBir site vardı knightonline di galiba
Orda twitch partnerliği bit atma vs durmuş filan yazıyordu onlarında mı kendileri yapıyorlar